Taky jsem s velkou obavou kupovala svoji první,jestli vůbec vykvete,natož dvěma stvoly.?Byla jsem naprosto ohromená i tím jedním Zvyšuju pomyslnou latku na dva stvoly,nejradši už letos
Nevím jak ostatním, ale hybridní Vandy a Ascocendy jsou pro mě nejméně problémové záležitosti, kvetou velmi spolehlivě a kdybych jim přisvěcovala, tak určitě pokvetou podruhé i v zimě (to vždy vyženou poupata, která potom bohužel odpadnou nedostatkem světla), začínají mi kvést květen - červen a spolehlivě to vydrží až 2 měsíce.
sonka píše:ahoj. mužete mi prosím nekdo poradit,kde koupi na netu vandy nebo ascocentrum? objevila jsem stranky firmy lukschaiter. Nevite jeste o necem.
Dekuji moc. Já chtela ke svym trem vandickám prikoupit další.Mela jsem vyhlídlou takovou zelene kvetoucí na strankach LUKSCHEITER a ted - koukam aktualizovali svoje stranky a nekolik druhu je fuc. Tak mám smůlu
Ahoj Vandovnici, Cernokekc dekuji za odkaz na p.Ivanka-divala jsem se ns jeho nabidku Vand.Cena ujde,ale kdyz si clovek k tomu pricte postovne.ty Palkovice jsou asi daleko ze? Nevite jestli prodava na Flore Olomouc? Ja jsem si koupila loni u Lukscheitera V.Coeruleu a mela 3 kulicky,tak jsem byla natesena,ale uschly.Uz mam svuj avatar-p.Heger mi upravil fotku,tak uz me snad muzete videt At nam to vanduje!