Právě kvete
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete
Krasne fotky holky,
me to Dndrobko nobile,proste nevykvete,bude mit jen keiky.Tak jenom tady fotka jednoho mini faliku-vstal z mrtvych po trasnence a vyhodil vyhon,ale hezka kombinace barev.Bude mit 4 ci vice kvetu, vel.4 cm,je to sikula,myslela jsem ze uplne zajde.Asi jim svedci hnojivo od Lukscheitera Orchimix.
me to Dndrobko nobile,proste nevykvete,bude mit jen keiky.Tak jenom tady fotka jednoho mini faliku-vstal z mrtvych po trasnence a vyhodil vyhon,ale hezka kombinace barev.Bude mit 4 ci vice kvetu, vel.4 cm,je to sikula,myslela jsem ze uplne zajde.Asi jim svedci hnojivo od Lukscheitera Orchimix.
Je jako z duhy. Krásná.
přikládám fotky dendrob.nobile - kvetou mi pořád dokola, fakt letos hodně. To žluté mi kvete teda po prvé. Je to krásná barva ve skutečnosti - fotka trošku zkresluje...
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
to Ivaq-no,krasa
,ja jak uz jsem psala nic-samy keiky,jeste mam dve a jedno ma kulicky tak jsem ho premistila,ale moc to taky nevidim.ja budu proste mit dendro s 20rostlinkami,ale nepokvete.Tohle zlute uz jsem mela taky zamluvene,ale rekla jsem si,ze nemam misto a stejne by mi nevykvetlo.Cekam na tu modrou Vandu.Aspon se kocham tou oranz katlejou,co jeste kvete.At dlouho drzi a voni.
Já taky ze začátku u dendrobek skoro žádný květ, ale pak jsem se je naučila fakt trápit zálivkou a to je u mě div, já všechno raději dvakrát zaleju...a podařilo se. Myslím si, že letos jsem je v zimě dobře zimovala-měly chladno a odměnily se mi skoro všechny. Ještě čekám na žluté s červeným středem - to zatím nic tak ještě uvidíme...
Také se dočkáš, uvidíš, pak to půjde samo....
Také se dočkáš, uvidíš, pak to půjde samo....
Ivag opravdu nádhera, to se povedlo
- miro
- Kontaktovat uživatele:
krasne ti kvetou. pri kolika stupnich si je zimovala,na jakoe strane? a jak dlouho jsi je nezalila?
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
To máte bezvadný ůspěch.
Ivag, blahopřeju, fakt jsou nádherná.