Naši zvířecí spolubydlící
Re: Naši zvířecí spolubydlící
Děkuju moc za odkazy. Bude zima, budu si študovat
. Pěkný den, Eva
Reakce pana Maštery: Ne že by žáby zuby neměly, to mají, ale jen drobné a neviditelné. Vznesla jsem dotaz na ten doporučovaný web. Je možné, že někoho ty jemné zoubky poranily a pak si sáhl na kůži, třeba, a myslel, že má ty zuby jedovaté, protože to pálilo. Jen taková úvaha. 
Takže jsme oba ve shodělipo píše:Reakce pana Maštery: Ne že by žáby zuby neměly, to mají, ale jen drobné a neviditelné.
T.
Naprosto. Eva
No - už sú to bývalí "spolubývajúci", ale časom sa možno k ním vrátim ...
+ ďalší dvaja "spolubývajúci". Teda - už iba jeden - B. boehmei už ma "opustila" :/
No, jsou svým způsobem krásní. Ale nic pro mne. Má to moc nohou.
Nádhera, ale také volím spíš akvárium... přijde mi to akčnější. 
Tedy u nás, na ještě skoro vesnici, brzo nás Boleslav schramstne, mám rok od roku větší potíž se pavouků zbavit, než si je pěstovat. Desítky sekáčů ( asi třesavky)okupují každou místnost, ti dřív bývali jen venku. Asi domestikovali. Kytky na okně jsou za pár dnů plné pavučin a luxem to tam moc nejde, přisávají se listy. Máte někdo stejnou zkušenost?
Rosničku jsme vynesli do přírody, dva zoologové si to přáli, že potřebuje přes zimu spát. Tak sekáči nebudou mít predátora ani ve skleníku.
Rosničku jsme vynesli do přírody, dva zoologové si to přáli, že potřebuje přes zimu spát. Tak sekáči nebudou mít predátora ani ve skleníku.
No ale třeba zase pavouci zničí nějaké škůdce, co by ti lezli na rostliny... já je tam tedy aspň dávám, když nějakého objevím. Dcera je nemá ráda... teď ještě jde je dát i ven, ale v zimě je dávám jen na kytky...
lipo píše:Tedy u nás, na ještě skoro vesnici, brzo nás Boleslav schramstne, mám rok od roku větší potíž se pavouků zbavit, než si je pěstovat. Desítky sekáčů ( asi třesavky)okupují každou místnost, ti dřív bývali jen venku. Asi domestikovali. Kytky na okně jsou za pár dnů plné pavučin a luxem to tam moc nejde, přisávají se listy. Máte někdo stejnou zkušenost?