FOTKY PODLE NÁLADY 2
Re: FOTKY PODLE NÁLADY 2
Je to super, už se taky těším...
Už aby to bylo,tahle zima se mě vůbec nelíbí.Míro,hned mám lepší náladu,když vidím,že jaro se pomalinku blíží s vaším kvetoucím keříkem
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u vás ale u mě je nedělní odpoledne nejlepší čas k přesazení pafíček-koukněte na cedulky jestli už není čas někdy je to i velký překvapení.Jdu na 
No tedy kořeny dost dobrý 
myslím,že jsi byla mile překvapena...vypadají pěkně
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No a neříkala jsem že se to má pohlídat -jedno nepřesazený pafíčko je z roku 2011 .Proto má jen dva kořeny jo jo ....Ale stejně před rokem jsem taky přesazovala -tak to mě tvrdě uteklo.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Marta1 píše:myslím,že jsi byla mile překvapena...vypadají pěkně
To určitě vždycky je to napnutý to největší pafíčko je křížení haynaldianum x gratrixianum(neověřeno) koupen v červenci2012 je to absolutní nekvět nechce se mu nic vytlačit
Jsou opravdu moc pěkný!
Já jsem přesadila v neděli nějaké malé katleje - začínají se probouzet a některé už se nevešly, utíkaly by ven..... tak už se těším na jaro!!!
I když tedy - dnes ráno 10 čísel nového sněhu....
ale je to mokrý, tak to asi nevydrží.....
Já jsem přesadila v neděli nějaké malé katleje - začínají se probouzet a některé už se nevešly, utíkaly by ven..... tak už se těším na jaro!!!
I když tedy - dnes ráno 10 čísel nového sněhu....
Jen pro zajímavost, to je Piskořka, žije jich víc spolu s levatkami dole v terárku, kde mám vodní plochu, ale nemohu tomu říkat paludárium, je tam hladina do 15cm max.