Náhodou, zase musíš uznat, že se toho o ní napovídalo, to moje první kvetení Scaphosepala nikoho ze židle nezvedlo. Všichni kdo mě znáte asi víte, jak se u toho tvářím.
olaw píše:Náhodou, zase musíš uznat, že se toho o ní napovídalo, to moje první kvetení Scaphosepala nikoho ze židle nezvedlo. Všichni kdo mě znáte asi víte, jak se u toho tvářím.
Stanhopea cyclamen. Před třemi lety dostala žena brambořík a po odkvětu mi ho šoupla do skleníku. Byť je brambořík na zemi a Stanhopea v druhém skleníku zavěšená cca o 11 metrů dále, semenům nic nezabránilo, aby se dostala i do Stanhopey.
Chystá se na květ Stanhopea wardii, mám jí od 06/2011 z výstavy od Lukscheitera. Květního stvolu jsem si všimla až minulý týden, protože visí v chlaďáku na okně a překvapivě ho žene vrchem, takže jsem o něm vůbec nevěděla, ale mám z něj velkou radost.
apolenka píše:Chystá se na květ Stanhopea wardii, mám jí od 06/2011 z výstavy od Lukscheitera. Květního stvolu jsem si všimla až minulý týden, protože visí v chlaďáku na okně a překvapivě ho žene vrchem, takže jsem o něm vůbec nevěděla, ale mám z něj velkou radost.
Teda fakt dobry muzu se zeptat, v jakých podmínkách ji mate ?