cymbidium

Catasetum, Cycnoches, Cymbidium, Mormodes ...
Odpovědět
miro
Kontaktovat uživatele:

Re: cymbidium

Příspěvek od miro »

woooow tak ty jsou nadherne !!!
milka

Příspěvek od milka »

Evi - máš pekné cymbidka
Pafka - to žlté je úchvatné, je čo závidieť
Míra- ty si majster
Silvia

Příspěvek od Silvia »

Míra, myslím, že to tmavé mám rovnaké ako Vaše,práve rozkvitlo, čo poviete? Inak Vám všetkým nádherne kvitnú. Pridám ešte jedno zelené, bohužiaľ môj foťák nevie zachytiť tú nádhernú jablkovo-zelenú farbu.
Přílohy
Cymbo-červené1.jpg
Cymbo-červené2.jpg
Cymbo zelené.jpg
Renča

Příspěvek od Renča »

Silva máš je moc pěkné moc krásný pohled pro mé oči :)
Mějte se sluníčkově Renča
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Silvia píše:Míra, myslím, že to tmavé mám rovnaké ako Vaše,práve rozkvitlo, čo poviete? Inak Vám všetkým nádherne kvitnú. Pridám ešte jedno zelené, bohužiaľ môj foťák nevie zachytiť tú nádhernú jablkovo-zelenú farbu.

Těžko říci, moje je trochu tmavší. Pokud to není s názvy koupeno, nedá se určit. Jsou si mnohdy hodně podobné.
hanafaranova

Příspěvek od hanafaranova »

Ahojky, jsem nováček, ráda bych se taky trošičku pochlubila, ale nevím, jak tady tu fotku dostat. Dostala jsem cymbidko k narozeninám. Jeden rok zdvojnásobilo svůj objem, že pukl květináč. Vypadá jako velká klivie s úzkými listy a druhý rok se na podzim objevilo 10 puků s poupaty. Rozkvetly mi k narozeninám v polovině listopadu a teď pomalu končí. Chodila jsem ho chválit. Mám malou zimní zahradu. První tam byly kaktusy, taky nádhera. Potom se přidalo pár orchidejí. Občas jim to spolu neladí, hlavně na jaře. Tak uvidím jak se mi je podaří skamarádit. :D
Přílohy
Ještě, že máme v rodině chlapy.
Ještě, že máme v rodině chlapy.
Naposledy upravil(a) hanafaranova dne pát 11. úno 2011 20:27:51, celkem upraveno 2 x.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Držím palce. Obrázky jdou nejlíp přes sklad obrázků - zkopíruješ sem klikatelný kód do fóra
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Zde je krásně popsáno Adminem, jak fotky vkládat. Tak šup, uč se, protože jsme zvědavý, jak vypadá.... :D :D :D
:arrow: viewtopic.php?f=9&t=132
miro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro »

no nadhera. a to zelene :shock: to je uzasne.
Silvia píše:Míra, myslím, že to tmavé mám rovnaké ako Vaše,práve rozkvitlo, čo poviete? Inak Vám všetkým nádherne kvitnú. Pridám ešte jedno zelené, bohužiaľ môj foťák nevie zachytiť tú nádhernú jablkovo-zelenú farbu.
miro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro »

no nadhera, gratuluji.
hanafaranova píše:Ahojky, jsem nováček, ráda bych se taky trošičku pochlubila, ale nevím, jak tady tu fotku dostat. Dostala jsem cymbidko k narozeninám. Jeden rok zdvojnásobilo svůj objem, že pukl květináč. Vypadá jako velká klivie s úzkými listy a druhý rok se na podzim objevilo 10 puků s poupaty. Rozkvetly mi k narozeninám v polovině listopadu a teď pomalu končí. Chodila jsem ho chválit. Mám malou zimní zahradu. První tam byly kaktusy, taky nádhera. Potom se přidalo pár orchidejí. Občas jim to spolu neladí, hlavně na jaře. Tak uvidím jak se mi je podaří skamarádit. :D
Odpovědět