Vanda
- Ivca.stechmullerova
Re: Vanda
Ahoj strelko,gratuluji,mám jí také a v září jí budu mít 1 rok zatím také mě nenakvétá ale zato ta druhá co jsem dostala 13,3,2015 od manžela 30tému výročí svadby tak mě nakvétá po 2 měsících. Pa Ivča
Ivčo mě pokvetou obě co mám....Věra
- Ivca.stechmullerova
Ahoj Věruško, gratuluju,jak je pěstuješ?Ve váze nebo volně.A jaké máš barvy.Pa Ivča
Mám je v květináči a namáčím je 1x za týden tak na půl hodiny, naprostá spokojenost......teď přidávám 1x za 14 dní hnojivo....Věra
- Ivca.stechmullerova
Ahoj Věruško,kolik hnojiva dáváš na 3l vody?Pa Ivča
Ivca.stechmullerova píše:Ahoj Věruško,kolik hnojiva dáváš na 3l vody?Pa Ivča
Dávám tak do 3/4 10l kbelíku 1 víčko. Nejdřív jsem dávala lignohumát a kořeny se pěkně rozjely, teď dávám na květ....Věra
- Ivca.stechmullerova
Ahoj Věruško,děkuji za radu vyzkouším to.Věruško,jak často je hnojíš a hnojíš i ty které nemají na květ? pa Ivča
- Ivca.stechmullerova
Ahoj všem,myslela jsem si ,že se mě nepovede přivézt Vandu od děvčat co mě daly k 50 sátinám do květu.Včera jsem k svému úžasu zjistila,že mě také pokvete.Zatím je to takové malinké mimčo co na první pohled není vidět ale když se zadíváš tak ho vidíš.Od manžela mě rozkvetly 4 květy až mě rozkvete celá dám foto vypadá to že bude mít 10 květů zatím pa Ivča