Pokud máte někdo pochyby o zařazení,nebudu alespoň sám,ale takto byla označená...
Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Ještě jedna Maxillaria gracilis-už v plné zbroji...
Pokud máte někdo pochyby o zařazení,nebudu alespoň sám,ale takto byla označená...
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Kamarádka má od Luksche Maxillarii kautskyi - myslím, že vypadala stejně.marťan píše:Ještě jedna Maxillaria gracilis-už v plné zbroji...![]()
Kajmii-díky
M.kautskyi mám také,je o dost větší.Uvidíme,až nakvete...
M.kautskyi mám také,je o dost větší.Uvidíme,až nakvete...
Ta Marťanova Maxillarka je moc pěkná. Měl jsem kdysi také nějaké mini maxillarie, ale bohužel na okně moc nešli.
Přidávám taky jednu orchidej, která mi udělala velkou radost. Jedná se o Bullbophylum lobbi var.Java. Přivezl jsem jí letos v únoru od firmy Orchids & more ... z Německa, Ismaningu.
Přidávám taky jednu orchidej, která mi udělala velkou radost. Jedná se o Bullbophylum lobbi var.Java. Přivezl jsem jí letos v únoru od firmy Orchids & more ... z Německa, Ismaningu.
peli-se nedivím,že máš radost,překrásná kytka-blahopřeju...

To lobbii je opravdu nádherné. Tahle velkokvětá bulbofyla se mi moc líbí.
Opravdu pěkné, máš ho na podložce nebo v misce? Já je mám nyní venku...Věrapeli píše:Ta Marťanova Maxillarka je moc pěkná. Měl jsem kdysi také nějaké mini maxillarie, ale bohužel na okně moc nešli.
Z papričky foftrem vyrostla moc pěkná chobotnička... 
Je to tedy zajímavá kytka, to vám povim. Taky jsem ji vůbec neznal. 
Bulbo je zasazené v květináči. Takto barevné vydrželo asi 4 dny po rozkvetení. Potom pomalu zežloutlo a teď je hnědo-žluté. Přikládám ještě fotku z dneška. PetrVěra píše:Opravdu pěkné, máš ho na podložce nebo v misce? Já je mám nyní venku...Věrapeli píše:Ta Marťanova Maxillarka je moc pěkná. Měl jsem kdysi také nějaké mini maxillarie, ale bohužel na okně moc nešli.