No- a já se tady dozvídám,že nejlepší je NPK a komplexní syntetická hnojiva...
Co se mne týče,raději si dám na oběd stejk s pečenýma bramborama a salátem,než kapačku "komplexní" výživy...
P.S...samozřejmě BIO,jiný tady nejíme...
miltonfans píše:děkuji všem za rady: D asi to bude něco z toho co jste tu uvedli, konkrétně vysychání substrátu a pod., zkusím tedy zlepšit ty podmínky: P samozřejmě dám vědět jak se má phal. k světu: D
miltonfans píše:děkuji všem za rady: D asi to bude něco z toho co jste tu uvedli, konkrétně vysychání substrátu a pod., zkusím tedy zlepšit ty podmínky: P samozřejmě dám vědět jak se má phal. k světu: D
marťan píše:to Karlos-pokud píšete o biogenních prvcích,jako je dusík,fosfor a draslík-tak musíte napsat N,P,K.
Jinak je to prostě NPK hnojivo,tak,jak ho všichni známe- a dostanete právem sprdung od Paphia...![]()
Stejně tak je třeba rozlišovat mezi "kontaminací" a "infekcí"-jinak Vám nikdo za pravdu dát nemůže,i kdyby chtěl.To zase dostanete sprdung ode mne-je to můj obor...![]()
Karlosi-pěstujte si orchideje po svém,já to budu dělat také.Říkejte své názory- já je budu říkat také.Jenom mně už konečně přestaňte dávat rady,o které jsem si neřekl...![]()
Děkuji za pochopení...