Právě kvete 3
Re: Právě kvete 3
Krásné kvetení.
Všem Vám to krásně kvete, gratuluji 
Po třech letech jsem tuto kyti přesvědčila znovu ke kvetení, takže mám obrovskou radost.
Ve skutečnosti se mi zdá ta barva sytější, křiklavější, ale nejsem schopna to líp vyfotit. Možná pokud bude přes víkend svítit sluníčko..
Je to teda neurčený hybrid.
Ve skutečnosti se mi zdá ta barva sytější, křiklavější, ale nejsem schopna to líp vyfotit. Možná pokud bude přes víkend svítit sluníčko..
Krásný hybrid.
Hezká barva ,líbí se mi.
Někdy to dá opravdu hodně zkoušení,než přijde člověk na to,co se jim líbí a odmění se květy.Moje dva hybridy,kvetly jednou v životě a od té doby ne.U druhých kvetly oddělky už po 3měsících..
Prostě jsem to s nima nebyla schopná nijak zvládnout a vyzkoušené jsem měla opravdu podle rad zkušenějších všechno.. 
pavla píše:Po třech letech jsem tuto kyti přesvědčila znovu ke kvetení, takže mám obrovskou radost.
Pavlo, z květů je vždycky radost....Věra
Hanko, máme stejné zkušenosti
. Některé orchideje kvetou pravidelně, s jinýma se trápím několik let, než se dočkám květu.
Letos budu zase číhat na Iwanagaru, jestli vykvete nebo ne. Pahlízy má "vypasené", ale nemusí to nic znamenat.
Letos budu zase číhat na Iwanagaru, jestli vykvete nebo ne. Pahlízy má "vypasené", ale nemusí to nic znamenat.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
To je krásný mrzáček. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele: