letnění
Re: letnění
Mám venku třeba henryanum, helenae, tranliemianum, ho chi ming ..... Ale situaci pečlivě monitoruju 
Já krom lowii mám venku zbylé dvě, tedy insigne a Harrisianum. Klidně do nich prší. Pět stupňů mě taky netrápí. V podstatě jsem je vyndal až teď s většími poklesy.
Honza.S píše:A má někdo venku nějaké pafíčka?
Mám venku většinu parvisepal a chladnomilná zelenolistá. Domů půjdou až v říjnu.
Prosím o radu, mám venku Zygopetalum , a Dendrobia nobile , Dendrobium kingianum a Cymbidium, mohu je ještě nechat venku, zygo má nasazeno na květ , cymbidum také
děkuji..
Když jsem viděl předpověď na dnešní noc, tak ještě v půlnoci jsem šel uklidit alespoň rostliny v přepravkách. Rozvěšené orchideje jsem ponechal osudu. Teplomilné druhy už mám schované, ale chladnomilné a především temperované zažily krušnou noc. Ráno byly na teploměru dva stupně, ale naštěstí nemrzlo. Teď se má oteplit, ale rána zůstanou asi dost chladná. Letnění bude pomalu u konce
.
Ještě letním , můžu
, bojim bojim
má být jen 5°C
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
zygo bych uklidila, ostatní by to měly ustát.
Pět stupňů vydrží každá kytka, jen aby ale nepřituhlo. Hlásí ranní mrazíky, tak to snad dnes venku ještě přežijeme. Zítra ale balím. U nás na horách člověk nikdy neví
.