Poupata
Re: Poupata
To by byla škoda. Ta kytka vypadá moc pěkně a květuschopně.
Dej vědět, jak to pokračuje, fandím.
Dej vědět, jak to pokračuje, fandím.
Snad vykvetou obě, vypadají dobře.HAKI píše:Paphiopedilum gratrixianum-tady to bude už za chvilku.
Paphiopedilum hirsutissimum to se asi nepovede .Květní obal pafíčko vytvořilo i takový stín budoucího poupěte. Dlouho se nic nedělo tak jsem ten květní obal kousek ustřihla a dole je cosi zeleného. No co to je ví kytka. Spíš to vypadá že z toho nic nebude.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Sophronitis brevipedunculata (pod tímto názvem koupená) potřebuju poradit.Kytka má 5 nových výhonů z růstem zřejmě nebude problém. Květ teda ještě nechce ukázat .Tak se ptám co dělám špatně? Je tady dost pěstitelů s větším počtem květů no…
Ještě jsem slyšela takovou teorii .Prý když tento druh roste horizontálně daří se mu lépe. Třeba to je jen kouzlo
Ještě jsem slyšela takovou teorii .Prý když tento druh roste horizontálně daří se mu lépe. Třeba to je jen kouzlo
Haki nevěš hlavu.S.pygmaea mi kvete v září a ostatní Sophronitisy tak leden únor.Nevím jestli je to obvyklé,ale ale u mě to tak je.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je ještě naděje tak to já se teda těším.Myslela jsem si, že květ jde zároveň z novým listem jako z nevyzrálé pahlizky.
Z těch letních pahlíz asi nepokvete
ad Haki - Paphiopedilum hirsutissimum
Mně loni nasadilo tohle pafíčko poupě na podzim, pak sedělo a vykvetlo zjara..
Jestli je to normální to nevím
Mně loni nasadilo tohle pafíčko poupě na podzim, pak sedělo a vykvetlo zjara..
Jestli je to normální to nevím
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No dík za zprávu tak třeba to dopadne.Posílám foto květní pouzdro je ještě zelený -uvidíme .
To je rychlost teda.
myslela jsem tehdy, že z něho nic nebude..třeba fakt stačí jen vyčkat
kdy má vlastně "správně" kvést?
letos se zatím k ničemu nemá
kdy má vlastně "správně" kvést?
letos se zatím k ničemu nemá