Ponořování neboli koupání :-)

Jak často, jak moc a čím zalévat, rosit či hnojit ...
kaacka3

Re: Ponořování neboli koupání :-)

Příspěvek od kaacka3 »

Marťane, jen ze sentimentality :lol: :lol: :lol: :lol: manžel mi je koupil, tak jsem zavřela obě oči a nalepila je tam :lol: :lol: :lol: ... ale pár ptáčků bohužel narazilo na okna jak zimní zahrady, tak i balkonových dveří :cry:
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

Kačko,to jsi udělala moc dobře,znám chlapy,taky to tak dělám a kontroluji,jestli se mé dary a rady vhodným způsobem aplikovaly... :mrgreen:
Nechci být kruťas,ale pták,který narazí do takto aranžovaného okna :shock: :?:
Takový by narazil i do mrakodrapu... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) marťan dne čtv 18. říj 2012 7:36:15, celkem upraveno 1 x.
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

marťan píše:Lenko-zařekl jsem se,že už nikdy nikam nepoletím... :!: :cry: Kam se nedá dojet na motorce-to nestojí za viděnou... 8-)
Pak jsem začal zkoumat,kde ty kytky vlastně rostou,jak se to tam jmenuje,jaký je tam počasí... :shock: :?:
No- a pak jsem si zrušil ten zákaz létání... :mrgreen:
tak to já radši letadlo, na rozdíl od motorky z něj nemám takový respekt :lol: :lol: :lol:

a všichni máte krásná okna. Mám něco podobného ....
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Všechna okénka jsou nádherná, moc by mě zajímalo, jestli tenhle názor s Vámi sdílí i Vaše polovičky ;) Beru to podle názorů u nás doma :lol:
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

ma-ja-dělám,že neslyším,jsem 185 cm vysoký a 100 kg mohutný,takže všichni kolem jsou zákonitě menší... :mrgreen:
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

marťan píše:ma-ja-dělám,že neslyším,jsem 185 cm vysoký a 100 kg mohutný,takže všichni kolem jsou zákonitě menší... :mrgreen:
Můj muž je něco podobného, ale hluchou dělám já i když jsem doma nejmenší :mrgreen:
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

to ma-ja-v podstatě používáš stejnou zbraň,jako já-předstírání náhle nabyté hluchoty...Navíc-jako ženská máš k tomuto boji daleko zajímavější výzbroj... :!: :shock: :mrgreen:
Tím pádem můžeš případné problémy vzniklé Tvým pěstěním svádět na globální oteplování,kdežto já musím poctivě vytírat a utírat mým maniakálním rosením postižená místa... :mrgreen:
P.S...taky koupím kdejakou pitomost.Ale jedna se vymyká-aku vysavač na vodu...!
Zvládne monzun na podlaze stejně,jako úlet našich psů v podobě loužiček,ke kterým se nikdo nehlásí... :!: :shock: :mrgreen:
Odpovědět