Malý černí broučci

Jak se bránit těm co ničí Vaše úsilí?
Latroj

Re: Malý černí broučci

Příspěvek od Latroj »

To dorazilo rychle. Čekal jsem, že díky státnímu svátku obálka dojde až dnes. To už by ale asi byly jen mrtvolky. Opravdu jen tři přežili transport? Ty ostatní alespoň neprchali ne? :lol: Příště by to asi chtělo malou krabičku (od bonbónů) a bublinkovou obálku.
Manžel se bojí invaze a já si je mám v klidu a s úsměvem chovat u orchideje? :P
No díky dobrému stavu orchideje (dva nové přírůstky a již dva nově vyrůstající stvoly) zatím chemii použít nechci. A už i vím, že proti proudu plavat neumí. :P
Díky za identifikaci, další informace i stránky s "ošklivými / krásnými" obrázky. Ten měděno-zlatý je pěkný. Škoda jen, že nejsou velcí jako kráva (nebo prase) a nepasou se na louce. Nebo třeba nepožírají suchou trávu kolem železniční trati. Bylo by na co koukat. :lol: Ale takto maličcí ..., málo kdo je vidí a obdivuje.
lipo

Příspěvek od lipo »

Pokud vím, projede obálka nějakou čtečkou na poštovní směrovací číslo, tak se při tom asi přimajzne, ti, co byli ve škvírce na kůře asi přežili. A ti živí drandili po pytlíku, tak jsem je prohlížela v něm. Přeci jen máme hodně kytek a o kalamitu nestojím. Muž je nakloněnej používat tvrdou chemii a já ji v domě nechci, tak je lepší prevence. Jsem Vám vděčná, že jsem si mohla pěkně zahledat a vidět nové zázraky přírody, jako kráva velcí by být nemuseli, ale vidět okem by mohli být. Tak nahlašte, co to po čase udělá, jestli zmiznou, nebo budete muset asanovat :mrgreen: , Eva
Latroj

Příspěvek od Latroj »

Chvostoskoci zatím přežívají dále. Jejich počet je redukován máčením. (Jak jsem psal dříve, neumějí plavat.)
Orchidej dobře prospívá. Nedávno rozkvetla - 13 krásných květů.
Odpovědět