Orchidea Bohemica Praha 2.- 4.10.2009
Re: Orchidea Bohemica Praha 2.- 4.10.2009
jsem koukala,že 3.10. je i živá exotika v Ládví
To je pravda....
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pochlubte. Jaké je to letos?
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
ORCHIDEA BOHEMICA
V hale 2D se uskuteční 2. ročník mezinárodní výstavy orchidejí Orchidea Bohemica. Ačkoliv se nejedná o součást doprovodného programu veletrhu Model Hobby, uvidí návštěvníci vystavovatele z Ekvádoru, Venezuely, Německa a ČR, kteří budou vystavovatel krásné exotické orchideje. Pro dámy pak bude určitě inspirací modní přehlídka, kterou bude pořádat škola Bohemia Regia. A z čeho, že budou oděvy modelek? Přeci z květin, jak jinak. Navíc se dámy, a nejen ony, mohou naučit vazbě květin a své výtvory si za symbolický peníz vzít s sebou. Partnery výstavy je OBI ČR a Agro CS, je tedy nač se těšit!
toto jsem našla na stránce pva letňany-výstava model hobby
V hale 2D se uskuteční 2. ročník mezinárodní výstavy orchidejí Orchidea Bohemica. Ačkoliv se nejedná o součást doprovodného programu veletrhu Model Hobby, uvidí návštěvníci vystavovatele z Ekvádoru, Venezuely, Německa a ČR, kteří budou vystavovatel krásné exotické orchideje. Pro dámy pak bude určitě inspirací modní přehlídka, kterou bude pořádat škola Bohemia Regia. A z čeho, že budou oděvy modelek? Přeci z květin, jak jinak. Navíc se dámy, a nejen ony, mohou naučit vazbě květin a své výtvory si za symbolický peníz vzít s sebou. Partnery výstavy je OBI ČR a Agro CS, je tedy nač se těšit!
toto jsem našla na stránce pva letňany-výstava model hobby
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, tím se lákaly davy, ale protože výstava byla zahájena dnes, tak by to chtělo nějakou zprávičku přímo z jámy lvové
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
No, já do Prahy jedu zítra, ale už dnes jsem na netu našla diskusi, ve které paní píše o příšerných cenách, miniphaly za 300, klasická velikost 500, a kvetoucí modrá vanda za 2200 Kč.
http://diskuse.dama.cz/d.php?d=4944
dole v diskusi
jak to bude s botanikou a podobně nevím
http://diskuse.dama.cz/d.php?d=4944
dole v diskusi
jak to bude s botanikou a podobně nevím
Tak takhle to vypadalo v Praze Letňanech:
Stánek Terra Koruna je stálým vystavovatelem, takže zde bude chybět.
Stánek Terra Koruna je stálým vystavovatelem, takže zde bude chybět.