co mi tu žere orchišky????

Jak se bránit těm co ničí Vaše úsilí?
Odpovědět
kaacka3

Re: co mi tu žere orchišky????

Příspěvek od kaacka3 »

lapen další zmetek. Dneska jsem květníky prolila mospilanem, kdo ví kde byl zalezlý. Píší, že zalézá do substrátu, je možné, že by mu mospilan nevadil?
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Lovu lesu :D A máš je na zdi jako trofeje ? :D Kačko v zásadě si myslím, že to možné je. Schová se pod nějaký větší kus kůry a zálivka na něj nedosáhne. Já bych spíš použil postřik na kytky, třeba již zmiňovaný Fast, ať po nažrání zdechnou. A nebo nějaký systémový insekticid.
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

tak on i mospilan prý natáhne kytka a tím ho zabít. Postřik půjde na řadu hodně brzo, ale asi vezmu Substral careo, ten se mi zatím osvědčil. Ale je pravda, že na normální havěť.
To by mě zajímalo, jak se mi tam šmejdi dostali :evil:
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Tipnul bych si, že se schovali na zimu a nebo jsi s něčím donesla kukly či larvy. Mech, kůra, rašelina.
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

asi jo :roll:
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

Kačko,taky by se to dalo řešit biologicko-ekologickou cestou.Pořídila by sis hlídací slepici,a ta by byla nejen strážcem tvého klidného spaní,ale i zdrojem prvotřídního guana na hnojení orchišek... :shock: :!: :mrgreen:
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

marťan píše:Kačko,taky by se to dalo řešit biologicko-ekologickou cestou.Pořídila by sis hlídací slepici,a ta by byla nejen strážcem tvého klidného spaní,ale i zdrojem prvotřídního guana na hnojení orchišek... :shock: :!: :mrgreen:
tak už tu byla rada pořídit si minomet :lol: :lol: :lol: a těď ještě slepici :lol: :lol: :lol: :lol: co přijde příště??????? :lol: :lol: :lol: :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Každopádně to je nepříjemný ,ale ta potvora klidně mohla přilést sama.Mám koupelnu na druhou stranu baráku -malé okénko větrací a za ním je sousedky zahrada.Lakonosci mě klidně lezou v koupelně po stěně -brr.
Ten mospilan by měl zaučinkovat ---
http://www.agromanual.cz/cz/pripravky/i ... 20-sp.html
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

HAKI píše:Každopádně to je nepříjemný ,ale ta potvora klidně mohla přilést sama.Mám koupelnu na druhou stranu baráku -malé okénko větrací a za ním je sousedky zahrada.Lakonosci mě klidně lezou v koupelně po stěně -brr.
Ten mospilan by měl zaučinkovat ---
http://www.agromanual.cz/cz/pripravky/i ... 20-sp.html
tak to je super, pročetla jsem to a vypadá to fakt dobře. Ještě to jednou nebo dvakrát radši zopakuju a snad se mi jich podaří zbavit. Třeba jich tam ani víc není. Dneska v noci žádný nový "okus" nepřibyl ;)
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Kačko držím palce, aby to zabralo. Ať si choděj po venku a nelezou nám do kytek ,že jo
Odpovědět