nabídka
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: nabídka
Těžko říct, na maily nereagují, jeho manželka umí česky
Spojte se přes SZ s Věrou, která tady je na diskusi ta k němu chodí pracovat.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
asi jak kdy reagují,loni mi odpověděli i na česky psaný mail,akorát to chvíli trvalo-měsíc 
Děkuju moc za rady nějak si poradím Děkuji at se daří v pěstování
Nemáte tu na prodej někdo nějaké botanické nebo třeba i za doboru cenu Hybridní Paphiopedilum nebo Pragmapedium chtěl bych nějaké další do sbírky mám jen 1 a chci mít velkou sbírku popřípadě ještě beru Cymbidium.
Děkuji za nabídky za každou rostlinu zaplatím předem na účet
Děkuji za nabídky za každou rostlinu zaplatím předem na účet
Vzhledem k nedostatku místa bych ráda nabídla k prodeji Dendrobium Stardust - dospělou, pravidelně bohatě kvetoucí rostlinu, dvě mladé rostliny(2 nebo 3 bezlisté a 3 olistěné nově vyrostlé pahlízy) coryanthes macrantha i s lahvičkou kyseliny mravenčí a pak zdarma pěkné velké keiky den. Rainbow Dance a yamamotto dendrobium.
Nemám žádné zkušenosti s prodejem, poradíte mi prosím kolik peněz bych měla za rostliny chtít aby nebyly moc drahé ale ani skoro zadarmo
Kdyby je někdo chtěl, může si je vyzvednout v Ostravě nebo 28. 4. v Olomouci na Floře, popř. je můžu i poslat poštou.
Nemám žádné zkušenosti s prodejem, poradíte mi prosím kolik peněz bych měla za rostliny chtít aby nebyly moc drahé ale ani skoro zadarmo
Kdyby je někdo chtěl, může si je vyzvednout v Ostravě nebo 28. 4. v Olomouci na Floře, popř. je můžu i poslat poštou.
-
Josef Kubny
Re: poptavka
zdravim,měl bych zájem o keiky těch dendrobek, jsem z Ostravy,stači prozvonit 725 657 789 Kubny
Bohužel keiky už jsou rozebrané, volná je jen celá velká rostlina D. Stardust Chyomi za 200Kč.