JÉÉ já zapoměla .Už kvetla a dávno tomu teď se rostlina listem vrací znovu do zelené barvy.Zatím moc neroste.Fotka -no tenhle květ moc fotit nejde.Mám i trochu nevýhodu protože rostlina je na tom velkém korku a proti světlu.V tom fofru ani nevím jestli voněla tou skořicí .Ještě dodám a to si neodpustím jedinej kdo sem nedal fotku je Karlos proč -netuším .Hm ....asi má ještě míň času než já.Takže fotku fotku
Hanko, díky. Tak mě jediné nekvetla. Pravda, zase přirostla o čtyři lístky a spoustu kořenů. Zajímalo by mě, jestli i z těchto už narostlých pahlízek s listy může ještě zakvést. Můj pocit je, že ne
Jsem si všiml, že i starší trs dělá v průběhu roku kvetoucí i nekvetoucí listy. Květ se vyvíjí už s listem takže později nezakvete. Nekvetoucí listy se vyvíjí hlavně v zimě. No já tuhle kytku asi nikdy neseženu.....
Když se podívám na fotky jak se u mě vytvářelo květenství-ano vlastně máš pravdu . Přes zimu teda u mě nic žádný růst .Kytka neodešla asi spala či co -nízká teplota zřejmě .Teď začala pouštět kořeny.Měnila bych ráda za jinou- za tu tvoji - kdyby rostla -tak třeba časem za pár let
Věra píše:existuje i var.alba,ale tu asi neseženu....Věra
VĚRKO kde jsi to slyšela?Barevná změna by byla vítaná.Já jsem nic takového nenašla.Jinak musím říci že rostlinu máš moc pěknou-rozrostlou.I mě roste tedy pouze 1 lísteček ročně-jestli se bude vše opakovat a květ se vyvíjí současně-bude i kvést.
VĚRKO kde jsi to slyšela?Barevná změna by byla vítaná.Já jsem nic takového nenašla.Jinak musím říci že rostlinu máš moc pěknou-rozrostlou.I mě roste tedy pouze 1 lísteček ročně-jestli se bude vše opakovat a květ se vyvíjí současně-bude i kvést.
Zadala jsem název do vyhledavače a na nějakých stánkách je i bílá varianta a tento název....to mám ještě T.fragrans-tak je tam napsáno, tak uvidím,jestli pokvete,dala jsem je ven, jen v těchto chladnějších dnech jsou ve skleníku a moc se jim to líbí, krásně přirůstají....Věra