FOTKY PODLE NÁLADY 2
Re: FOTKY PODLE NÁLADY 2
jezdí mi mráz po zádech...
Jo, to je slepýš, a slepýš není had!
Takže proč se bát!
Já "chovala" Honzíčka, a je moc fajn... klidně bych ho domů brala.... ale kočky by mu možná ubližovaly....
http://www.rajce.net/f813789487

Já "chovala" Honzíčka, a je moc fajn... klidně bych ho domů brala.... ale kočky by mu možná ubližovaly....
http://www.rajce.net/f813789487
Krajta královská, Python regius. Klidný, nekousavý a velikostně přijatelný druh, masivně dovážený ze západní Afriky, a také hojně odchovávaný na farmách v různých barevných variacích.Teta píše:Já "chovala" Honzíčka, a je moc fajn...
T.
Viď - prostě ideální mazlíček! Tady vozí pan Ryba vždy Honzíčka a Zuzanku. Oba jsou přítulní, hodní, prostě miláčkové.... 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Protože hodně mých zákaznic chválí ZOO v Praze tak jsme se dnes jeli přesvědčit na vlastní oko.ZOO je jakoby včleněná do velkého přírodního parku a to musím říct se mě hodně líbilo.Nevím tedy co na to zvířata ale já každopádně výlet doporučuju.Ćeká vás 12pavilonů, 150expozic ,6000zvířat z celého světa.A dám pár fotek.
- Přílohy
Naposledy upravil(a) HAKI dne sob 27. zář 2014 18:28:51, celkem upraveno 1 x.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Asi teda na prvním fotu Leguán kubánský ten se mě moc nelíbil a Leguán zelený .Jsou tam dva druhy. 
Ten pták je člunozobec africký a je to dost rarita, moc se v zoo nechová. Leguán v popředí je zelený a podle toho zubatého hřebene je to spíš samec
. Leguáni kubánští jsou specialitou pražské zoo - byla jednou z prvních na světě, kde se rozmnožili, a určitě první, kde se rozmnožovali (a rozmnožují) pravidelně. Díky úspěchům v jejich chovu vede Praha plemennou knihu tohoto druhu a také některých dalších (např. leguán nosorohý - Cyclura cornuta).
T.
T.
Pěkná procházka ,zoologické zahrady mám moc ráda, tedy zvířata vůbec
a dlouho už jsem nikde nebyla, naposledy ve Dvoře Královém .. díky 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
evulka píše: dlouho už jsem nikde nebyla, naposledy ve Dvoře Královém .. díky
No byla jsem na tuhle ZOO fakt zvědavá protože ZOO ve Dvoře Králové znám .V tom porovnání je každá jiná a chtělo by se do ZOO v Praze ještě vrátit jedna návštěva nestačí.
Naposledy upravil(a) HAKI dne ned 28. zář 2014 8:53:42, celkem upraveno 1 x.