Zimní zahrada
Re: Zimní zahrada
Díky Pavle za aktuální fotku. Jen bych se ještě přimluvil (spolu s Olawem) za detail trubky s restrepiemi 
Tak takováhle zimní zahrada je můj sen. Nááádhera. Bohužel se mi nikdy nesplní
, bydlím v paneláku a musím vystačit se zasklenou lodžií.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 5
pavelheger píše:Tak tady to je.
Přece jen něco rostlin určitě přibylo.Mě to z dálky přijde jak už na vánoce .Asi blbnu ty kuličky z proutí mě připomínají vánoční ozdoby .
HAKI-nedávno jsem s nadšením skouknul nového Sherlocka Holmese.Má naprosto stejné uvažování,jako ty...

Jo jo, za trubku se taky přimlouvám. Abych se přiznal, tak jsem ji ještě ani neobjednal. Nějak nezbývá času. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
marťan píše:Má naprosto stejné uvažování,jako ty...![]()
![]()
![]()
Aha vážně? Škoda neviděla jsem abych mohla posoudit
No ,HAKI, raději se na to podívej,stojí to za to,spadne ti čelist..
(Mulder z FBI by mu asi ani nezavázal tkaničky...
)
(Mulder z FBI by mu asi ani nezavázal tkaničky...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
HM...tak to je hodně lákavý no uvidím jak bude čas.Jo to se jim to v FBI kecá z jejich techníííkou.Ale to je hezký téma o zimní zahradě 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:Díky Pavle za aktuální fotku. Jen bych se ještě přimluvil (spolu s Olawem) za detail trubky s restrepiemi
olaw píše:Jo jo, za trubku se taky přimlouvám. Abych se přiznal, tak jsem ji ještě ani neobjednal. Nějak nezbývá času.
Chlapci, tu trubku už jsem sem dával v červenci viewtopic.php?f=18&t=203&start=70 , tedy pokud nechcete kontrolovat přírůstky
HAKI píše:Přece jen něco rostlin určitě přibylo.Mě to z dálky přijde jak už na vánoce .Asi blbnu ty kuličky z proutí mě připomínají vánoční ozdoby .Při velké fantazii jsou tam i vánoční řetězy.
Haki, ty kuličky nejsou z proutí, ale z nití, bavlnek či čehosi podobného. Dělala je moje manželka
HAKI píše:No a vpravo dole je asi ten nekvět jménem Stanhopea jenishiana. Podezřele se podobá tomu mému nekvětu. Jen kolik tam je stupňů nahoře pod tím akátem v zimě -tam jsou asi taky možná Stanhopeje.
Těsně vedle. Ten nekvět jenishiana je sice vpravo, ale nikoliv dole (to by měla být tigrina - taky nikdy nekvetla), ale nahoře. Vlevo pak je florida (ta jediná mi kvete spolehlivě) a v dřevěným košíku ještě occulata. Ostatní už jsou jiný rody.
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Na té fotce bude hodně rostlin zanikat -určitě tam máš pěkný věci.Třeba ta trubka je částečně za tilansii a není moc vidět.Stanhopeje (snad -rozumím)ta tigrina je teda pěkně narostlá .Nakonec poklona tvojí manželce tohle tedy bych nesvedla.Pletení ani hačkování mě nikdy nešlo.