Vanda
Re: Vanda
Katko, jasně že to je ona...možná jsem ji měla nechat v košíku zavěšenou....
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Možná bude stačit nechat tu vázu volně otevřenou aby rychle osychala, jinak zavěsit bez košíčku by to mělo jít, jestli máš ještě ten silný drát na kerém byla. Kyž dáš na kmínek dva měkké úvazky tak 10 čísel od sebe, tak spodní úvazek protáhnout spodním očkem drátu, horní úvazek přichytit kolem něj, aby se to nekácelo. Snad by to drželo.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věro, už se to tu také několikrát psalo, Vanda je dítě slunce a vzduchu !!! jestli jsi ji v té váze přikryla, tak to bude pěkně oddolná, když to přežila. Potřebuje pořád ten cyklus - zalít oschnout - a čerstvý vzduch prostě potřebuje.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ve vaze jen koreny, kisty jsou venku. maji totiz koreny tak velke ze by se do vazy s listama ani nevesli.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
Já jsem to vymyslela jinak dnes si dám práci a mám doma ty černé košíčky, tak je do nich zkusím dát,jen mám tam dát trochu spagna?
Já mám ve váze samozřejmě taky jen kořeny, to by mě nenapadlo cpát tam listy, zákonitě by brzy bylo po nich....pěstování ve vázách mi připadá bezproblémové... Pokud se rozhodneš je dát znovu do košíčku, tak bych tam rašeliník nedávala.
Ivo,ale já mám právě kořeny mezi listy....
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Mně ty nové kořeny taky vyrážejí mezi spodními listy, ty zřejmě časem přirozeně odejdou, jako u phalenopsů - nahoře přirůstá, dole uhlodávají kořeny
myslím, že ten kořen nemusí být namočený až po místo, odkud vyráží, raději jen část.