Právě kvete
Re: Právě kvete
a téhle jsem neodolala na výstavě, už se vystavuje na mém parapetu -Dragon Tree, jak se vám líbí?
Ivag- je krásná a vůbec není obyčejná, všechny jsou krásné, gratuluju, mám tyhle dvě katky, jak poznám že už mám zalít?
já zalévám pořád stejně, jednou za týden až 8dní, nejlépe v sobotu, protože to jsem doma a než to s dešťovkou obejdu.....ale dívala jsem se, že až vysvitne sluníčko...tak se bude muset trošičku zalévání přidat, začnou více vysychat, alspoň u mne to tak je, máme okna většinou na východ až jih...takže dost teplo, pak jdou co nejdříve do skleníku a ven....už aby to bylo!!!
a ještě jsem zapoměla dodat - všechny orchidky jsou moc pěkné, tu katku červeno-žlutou mám , také mě kvetla.
Veľmi pekné...
Sama zalievam podobne,cez okná totiž dosť preťahuje.Pre istotu mám v kvetináčoch zapichnuté špajdle,keď sú ešte po týždni vlhké,radšej deň-dva počkám.
Jsou nááádherné všechny. Mám moc ráda bílé květy. Ale hele, tohle jsem nafotila na prodejní výstavě, prodejce TERA KORUNA.
Jsou to sice Vandy, ale....
A pár Cattlejí taky bylo... ty byly v botanický
Díky za krásné fotky
,Vandy jsou moc krásné,nejkrásnější je ta zelená-citronová a tmavě modrá s bílým.Ty katky jsou taky moc pěkné,ale jak tak koukám na poslední fotce je nějaké dendrobko..?