Tyhle zlaté oči se dědí po C. warscewiczii nebo C. lueddemanniana.Míra píše:Krásné kříženíčko.
Právě kvete 11
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 11
Obě jsou krásné,ale ta druhá je můj favoritPaphio píše:Tyhle zlaté oči se dědí po C. warscewiczii nebo C. lueddemanniana.Míra píše:Krásné kříženíčko.
Nádhera, nádhera 
Krásné obě Katlejky
Mě rozkvetl jeden kvítek na druhé rostlině Dendrobium lamyaiae. Jde z pidi pahlízy ale je o čtvrtinu větší než na té první rostlině, která je mimochodem stále v květu. Nová pahlíza po zakořenění rostliny je ale docela macek. Je to forma s kratšími pahlízami než u té první rostliny. Jsou to přeborníci v délce kvetení 
Právě mi rozkvetlo druhým stvolem Catasetum denticulatum od Elsner. Připadá mi, že má oranžovější pysk než při jarním kvetení. Asi barvu částečně dokáže ovlivnit i teplota a intenzita slunce. Doufám, že do zimy ještě vytvoří solidní pahlízu 
Krásné květy
Je překrásné 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To člověk občas čumí co ta příroda vytvoří- pěkné.zaruba píše: Catasetum denticulatum
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
kamarádka pěstuje v bytě a vloni jí kvetlo. Takže asi bude tolerantnější.Paphio píše:Odm. wyattianum prý snáší vyšší teploty než jiná Odontoglossa. V bytě by asi ale nešlo, nezkoušel to někdo?Zdenka píše:Děkuji. Zdálo se mi jiné, ale harryanum neznám. Obě jsou krásná
C. denticulatum...krásné...obdivuji