cymbidium
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Re: cymbidium
Ja jsem si uz ulomila nove pahlizy u Cymbibka,katleji a ulomene i vyhony u faliku.
Pripojuji jedno foto cehosi u cymba-chci se zeptat zda to nebude nahodou kvetni vyhon.Ale asi ne,protoze mi u nich rostou porad uz jenom nove rostliny a kvet nic.To byly loni letnene,chladnene a jen nove pahlizy.Ja jen kdyby nahodou.Me proste Cymba potvory nejdou.
Diky
Pripojuji jedno foto cehosi u cymba-chci se zeptat zda to nebude nahodou kvetni vyhon.Ale asi ne,protoze mi u nich rostou porad uz jenom nove rostliny a kvet nic.To byly loni letnene,chladnene a jen nove pahlizy.Ja jen kdyby nahodou.Me proste Cymba potvory nejdou.
Diky
Danicka píše:Ja jsem si uz ulomila nove pahlizy u Cymbibka,katleji a ulomene i vyhony u faliku.
Diky
Je to docela buclaté, tak to vypadá nadějně, ale ještě je brzo. Nechat v chladu.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
EvaJ píše:já si myslím, že úspěšně shazujeme všichni a pochopitelně ty rostliny, na kterých nám nejvíc záleží. A komu nepadají, tak má málo kytek
Moje řeč
EvaJ píše:já si myslím, že úspěšně shazujeme všichni a pochopitelně ty rostliny, na kterých nám nejvíc záleží. A komu nepadají, tak má málo kytek
Zatím jsem sama nic nepolámala, takže to použiju jako argument, až si dotáhnu domů novou kytku
Ovšem vítr už mi zničil dost rostlin a přesně jak píšeš, ty rostliny, na kterých nejvíc záleží...
Moje oblíbená barva
Krásné.
Moc hezké Cymbidia, obě