Nové přírůstky
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové přírůstky
Virens: kolik z toho jsou botanické a kolik hybridy?
Zdenka píše:Špuntů jsem si nevšimla. Ale líbily se mi ty ploché košíky. To by nebylo špatné zkusit. Asi je nemám vyfocené, to mne nenapadlo.
Ten Madar mel tillandsie na klacikach z babyky, maji podelne kurove lišty a jsou docela zdobne. Jen nevim, jestli trochu vydrzi.
Karlos, tři hybridní mini Cattleje zbytek botanika
Zdenka píše:Špuntů jsem si nevšimla. Ale líbily se mi ty ploché košíky. To by nebylo špatné zkusit. Asi je nemám vyfocené, to mne nenapadlo.
Zdenko,
myslíš něco takového? Já jsem zas neviděl takové košíky nikde viset ani prodávat.
https://www.flickr.com/photos/27206992@ ... otostream/
Nové přírůstky z Drážďan:
Zklamala mne Elsner - nedovezla polovinu kytek a hlavně dvě Dend. cuthbertsonii, které mi před tím potvrdila
Naopak největší radost mám z C. walkeriana flamea "Tokutsu" za solidních 35e také od ní
Ecuagenera tradičně perfektní
Zklamala mne Elsner - nedovezla polovinu kytek a hlavně dvě Dend. cuthbertsonii, které mi před tím potvrdila
Naopak největší radost mám z C. walkeriana flamea "Tokutsu" za solidních 35e také od ní
Ecuagenera tradičně perfektní
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:Nové přírůstky z Drážďan:
Mě by zajímaly ty dvě pafíčka a hlavně copak to je to pidi na korku
Paph. dayanum a gardineri. Vepředu je Lepanthes calodictyon, konečně jsem si ho pořídil 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
JASNĚ - Tak konečně další nadšenec do Lepanthesu . Paph. gardineri( synonymum pro praestans) dobrej výběr -mám také no zatím nic moc v růstu.
Tahle pafiopedila rostou nejlíp doma v teple.