Catasetinae
Re: Catasetinae
Tak jsem myslela, že nebude nic. Hodně jsem ji v září přisušila a včera jsem objevila toto.
Jupí. Fredclarkeara After Dark,,Black Pearl
Tak to držím palce 
Málo informací : teplota , tlak, rosný bod, výstup Poprad
Proč se sušilo, když v září to max. růstu a sušit se má po 15 listopadu nebo až se objeví žluté listy. Nebo je to jinak ?
Proč se sušilo, když v září to max. růstu a sušit se má po 15 listopadu nebo až se objeví žluté listy. Nebo je to jinak ?
Tak to čučím 
No ona je to docela velká kytka, tak třeba prostě ještě nebyla dostatečně narostlá? A proto nekvetla? Taky mi přijde hodně sušená, ale snad to zvládne.
K teplotam jsme se nedostali, asi je to v bytě, ale je tu velikost rostliny či pěstební nádoby.
Parapet vypadá na uzký má tak 15 cm? Takže 10 cm květník. Okno na kterou stranu
Parapet vypadá na uzký má tak 15 cm? Takže 10 cm květník. Okno na kterou stranu
Je to v bytě, okno na jih, první patro, pod střechou, výhled na Šerák, teplota tak 17°C -20°C, není nad radiátorem zato je nad postelí, velikost květináče 15cm, velikost nakvétající pahlízy 23 cm, velikost nekvetoucí menší rostliny 17cm a ještě jsou u ní dvě asi 8 cm a pidi původní ve velikosti pětikoruny, substrát jen střední piniovka, celé léto hodně zalévaná a hnojená. Od zasazení nepřesazená, každý rok narostla jedna pahlíza. Vlhkost neměřím.
Díky za skvělou informaci. Tipnu si tu nedostatečnou velikost loňské pahlízy. Ale v každém případě blahopřeji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
pafka - to je paráda, držím palce !