olaw píše:Teda, ta aclandiae fakt nemá chybu. Cuitlauzina už ti kvete?Vždyť jsi tuhle dával fotky počátku stvolu do hádání a už je takhle rozkvetlá.
Šlo to pak všechno nějak rychle. Než jsem prodal muškáty, tak najednou rozkvetla
olaw píše:Teda, ta aclandiae fakt nemá chybu. Cuitlauzina už ti kvete?Vždyť jsi tuhle dával fotky počátku stvolu do hádání a už je takhle rozkvetlá.
EvaJ píše:Radku, aclandiae nemá chybu, je překrásná. Cuitlauzinu a Trichopilii máš obě vyvázané ?
radzak píše:EvaJ píše:Radku, aclandiae nemá chybu, je překrásná. Cuitlauzinu a Trichopilii máš obě vyvázané ?
Všechny rostliny jsou na kůře. Pendulu mám nafocenou:
EvaJ píše:radzak píše:EvaJ píše:Radku, aclandiae nemá chybu, je překrásná. Cuitlauzinu a Trichopilii máš obě vyvázané ?
Všechny rostliny jsou na kůře. Pendulu mám nafocenou:
hm, tak to je bomba. A já ji trápím v květináči. A ještě mi nekvetla... Hlavně mě to vůbec nenapadlo u té Trichopilie, vyvázat ji.
radzak píše:EvaJ píše:radzak píše:Všechny rostliny jsou na kůře. Pendulu mám nafocenou:
hm, tak to je bomba. A já ji trápím v květináči. A ještě mi nekvetla... Hlavně mě to vůbec nenapadlo u té Trichopilie, vyvázat ji.
Zrovna to byla možná u trichopilie chyba. Abych ji udržel v kondici, musím ji dost často zalévat. Měla nasazená tři poupata a dva květy měly (asi vlivem sucha) srostlé dva tepaly. Až poslední květ se otevřel nedeformovaný.
HAKI píše:tO RADZAK ta kytka na fotu -Cuitlauzina pendula -se povedla má bohaté květenství.
radzak píše:HAKI píše:tO RADZAK ta kytka na fotu -Cuitlauzina pendula -se povedla má bohaté květenství.
Ony jsou tam dvě