Právě kvete 2
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 2
právě rozkvétá orchidka, která má cedulku Odontoglossum hallii, s tímto názvem byla pořízena někde v zámoří. To ale neodpovídá, takže kdyby měl někdo nějaký nápad, co to je zač, případně jaké by to mohlo být křížení budu ráda.
Sice nepomůžu, ale je nádherná, blahopřeju 
Evi, tahle kytka mi pěkně štve. Hledám jí už tři dny a nic. Odontoglossum určitě ne a tak jsem zabrousil do Oncidií. Je hodně podobná do sekce Stellata, ale z druhů v této sekci není ani jedna taková. Toť zatím vše, co jsem zjistil, takže vlastně úplný prd.EvaJ píše:právě rozkvétá orchidka, která má cedulku Odontoglossum hallii, s tímto názvem byla pořízena někde v zámoří. To ale neodpovídá, takže kdyby měl někdo nějaký nápad, co to je zač, případně jaké by to mohlo být křížení budu ráda.
Jinak je krásná. Zkus zjistit, kde byla pořízena a jestli mají nějakou nabídku, jinak už opravdu netuším. Tyhle oncidiovitý se hledaj pěkně blbě....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
olaw, díky za pomoc, také jsem toho prohlédla spousty a asi nejvíc podobné jsou některé Miltonie. Rostlina je z výstavy z Chicaga
to nám moc nepomůže, firmu nevím. tak asi dostane cedulku Chicago. .
Možná Odontoglossum tripulians. Bohužej jsem objevil jednu fotku a z blbé strany, takže se to nedá pořádně porovnat.
Jestli myslíte Odontoglossum tripudians, tak to se mi nezdá....
Na orchidspecies jsou 2 fotky a ani jedna se mu moc nepodobá.olaw píše:Jestli myslíte Odontoglossum tripudians, tak to se mi nezdá....
Evi taky stále hledám a zatím nic.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jste hodní, díky.