Nové přírůstky
Re: Nové přírůstky
Kytek strasne moc, u vitrinek s miniaturkami tolik lidi s fotakama, co se drali a vystrkovali nas, koupila jsem par tillandsii od velmi ochotneho madara, pak nekolik Laelii, harpophylla, sincorana a hatae, Pleuroth. prolifera a vnukovi, ktery chtel neco na kure a aby to kvetlo, coz je Oncidium ´ctorsus ´ , ale bud je to spatne napsano, nebo to spatne ctu, co by to mohlo byt? Stoji to za tu cestu, ale dere diru do srajtofle.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Výstava byla ok jen jak se jezdí opakovaně člověk už to nemá vůbec pod kontrolou.
Takže co jsem si přivezla není u mě tak těžké uhodnout Jsem na kapradiny,2bulbíčka je tam jeden vetřelec Sophronitis , 1pafíčko a Lepanthes 3 kousky -zatím nejsou na prostředním xaximu ani vidět.No a ještě mě jeden známý přiveze zítra 4 Paphiopedila -docela náročný výlet to byl.Uf....
Takže co jsem si přivezla není u mě tak těžké uhodnout Jsem na kapradiny,2bulbíčka je tam jeden vetřelec Sophronitis , 1pafíčko a Lepanthes 3 kousky -zatím nejsou na prostředním xaximu ani vidět.No a ještě mě jeden známý přiveze zítra 4 Paphiopedila -docela náročný výlet to byl.Uf....
Pěkně jste se tam rozšoupli
ale kdo by odolal , že 
Haki - super! Za kolik byly kapradiny, pls?
A jsou tam pěkné inspirativní nápady jak uvázat kytky. Budu na tom celý rok intezivně "pracovat" aby bylo dost materiálu na navázání. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Teta píše: Za kolik byly kapradiny, pls?
Jedna je lingua druhá rugosa.Ta lingua roste i mimo tropické oblasti až do výšky 2500m n.m-takže drsňačka to je.Obě objednané od Ecuanegery každá za 15euro .Jsou zajímavý
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
virens píše:Přírustky jsou u mne taky ale část není moje.
Kdoví jestli
virens píše:A jsou tam pěkné inspirativní nápady jak uvázat kytky. Budu na tom celý rok intezivně "pracovat" aby bylo dost materiálu na navázání.
Tak to je bomba! To navazuješ pod mikroskopem, ne?
HAKI píše:Teta píše: Za kolik byly kapradiny, pls?
Jedna je lingua druhá rugosa.Ta lingua roste i mimo tropické oblasti až do výšky 2500m n.m-takže drsňačka to je.Obě objednané od Ecuanegery každá za 15euro .Jsou zajímavý
Jsou nádherný! super nákup!!!