HAKI píše:Koukám žádný nový hlášky-zkušenosti.![]()
Tak jen dodám čeho si vážím .Poděkování pro Virense protože mě radil se skleníkem ,Míru je to kamarád ,říká mě bez obalu co dělám blbě-a to je dobrý,Paphio-s ním jsem se dostala na obhlídku skleníků a to není vůbec špatný.Vlaďas za psychickou podporu.Ještě pár lidem který neznáte. Co s tím vším pak člověk udělá je jiná………………..
Hano, musím se k tobě jen přidat a rady zkušených jsou k nezaplacení,škoda,že se k tobě jiný nepřidal.Ludo mi říkal,že za makrolon dal cca 700Kč za m2,což je pro mě celkem hodně,stále polemizuji s tím sklem, je to sna4i 6mm, jsem ochotná do toho dát 10000Kč, víc ne....mám předělávat koupelnu a ta bude taky stát hodně.Jak jsem psala líbílo se mi to u p. Mandlíka, vyklápěcí okna ze strany a udělá to tu službu taky.Dříve taky žádný makrolon nebyl a ti starší pěstitelé je měli určitě pěkné,ta škola je k nezaplacení. Ještě děkuji Virensovi, který sice můj nynější skleník neviděl a nemá potuchy proč se mi do toho nechce, protože jinak tomu skleníku nic není a manžel se na tom namakal,jen to potřebuji uchladit. Škoda,že to nejde podkopat a vyzdít do metru.....manžel tvrdí,že by skleník spadl.Základy na něm jsou půl metru....Věra