Restrepia
Re: Restrepia
Tohle jsem konzultoval s panem Vágnerem a on mi poslal určovací klíč k R. aristulifeře a důležité je, že v horní části synsepalu má R. aristulifera pruhy. R. muscifera tečky.
V každám případě je ta tvá aristulifera hezčí.
Než ta muscifera?
No, já bych raději typickou aristuliferu. Myslím, že ji tuhle měla Terra koruna. Budu se tam muset zase po dlouhé době vypravit.
No, já bych raději typickou aristuliferu. Myslím, že ji tuhle měla Terra koruna. Budu se tam muset zase po dlouhé době vypravit.
Dnešní velké zklamání, alespoň tedy pro mne. V Orchids and More jsem koupil Restrepii mohrii a vyklubala se z ní Restrepia sanguinea. Nechci tuto firmu nijak poškodit, protože jsem s nimi normálně spokojen a toto byl evidentní dovoz ze zámoří, ale v podstatě jen pro ni jsem jel osobně až do Ismaningu a o to je to horší.
Květ je nádherný.
Květ je nádherný.
To zamrzí. Ale i tahle je pěkná
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, tak to tě chápu. Ještě, když jsi ji tak dlouho vybíral. To fakt zamrzí...
Viď. Ještě jsem si pro něj musel dojít, aby mi ji ukázal, protože ať jsem hledal, jak jsem hledal, tak jsem ji nenašel.

- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Viď. Ještě jsem si pro něj musel dojít, aby mi ji ukázal, protože ať jsem hledal, jak jsem hledal, tak jsem ji nenašel.![]()
![]()
![]()
ale zase byla legrace, byl to bezva výlet. A kdo by mi našel to tobaense ?
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, jak tak koukám, tak návštěva u Orchids a More je tak trochu detektivka
Asi se tam budu muset už taky konečně vypravit.
Hezký večer
Pavel
Hezký večer
Pavel