Cypripedium - species
Re: Cypripedium - species
Bohužel to netuším. Jen vím o tom, co stálo předemnou na výstavě.
Moc jsem toho nestačil. 
olaw píše:Taky bych řekl, že je to fasciolatum. Ludo měl toto také na prodej.
Tak proto mne tak uhranulo. Mám asi na species čich
- zdenekraab
Přidávám třetí Cypripedium z Baumaxu. Tento týden jsem byl v Baumaxu a už je nemají, asi byly hned prodané.
Cypripedium Pueblo - Cypripedium pubescens var. parviflorum
Cypripedium Pueblo - Cypripedium pubescens var. parviflorum
Míro, tohle přiletělo v květináči, takže určitě bylo trochu zrychlený
. Co mám cyproušky od Pavla z podzimu, ti taky teprve vystrkují špičky, jsou jen o něco málo větší než ti tvoji
.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ale pěkně to vylejzá 
Leni, tak to je bomba. Tedy začla jsi poměrně těžším druhem, ale co, odvážnému štěstí přeje.
Moc ti ho závidím. S japonicem a acaulem to jsou moje nejoblíbenější Cypripedia, ale ta odvaha mi schází. Hloupou chybou jsem přišel o japonicum, ale pomalu se k těmhle druhům určitě vrátím.
Moc ti ho závidím. S japonicem a acaulem to jsou moje nejoblíbenější Cypripedia, ale ta odvaha mi schází. Hloupou chybou jsem přišel o japonicum, ale pomalu se k těmhle druhům určitě vrátím.
Já bych akorát formosanum nedával do zahrady a držel ho raději v květináči. Není úplně mrazuvzdorné.
K.
K.
olaw píše:Leni, tak to je bomba. Tedy začla jsi poměrně těžším druhem, ale co, odvážnému štěstí přeje.![]()
To není odvaha Jardo - to je jen můj pochybnej "dar" neomylně a neinformovaně sáhnout vždycky po něčem zapeklitým co se v nabídce vyskytuje
To by asi problém nebyl, v květináči jsem je teď, na radu p. Sembola nechala, mají v něm být až do jara 2014. Potom je prý můžu dát volně do půdy, tak teď vážně nevím - ale minimálně zimu 2013-14 budou obě v domě.karel_t píše:Já bych akorát formosanum nedával do zahrady a držel ho raději v květináči. Není úplně mrazuvzdorné.
K.