Potřebuji poradit
Re: Potřebuji poradit
Gratuluju, těším se na fotky květů.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Tomu věřím. Buď se rozeběhne trvale, nebo po nějaké době trošku zvolní rychlost.
ma-ja píše:Tak tu moji Coelogyne povytahuji očima. Za 4 dny povyrostla jednou tolik. Asi chce dohnat ty 4 roky zpoždění
No, je nádherná. Nevím jaké chladno máš na mysli, ale na to, aby květy vydržely trochu déle by si jí mohla dát do místnosti, kde máš maximálně do 15ti °C.
C. massangeana raději teplo, i když někdo jí dává do chladna. Zkus a uvidíš.....
C. massangeana raději teplo, i když někdo jí dává do chladna. Zkus a uvidíš.....
No, já jí dala na jižní okno na sluníčko a nad topení, kde je opravdu moc teplo. Taky takhle vykvetla asi za 10 dní. Nechci aby zase tak rychle odkvetla, ale zase mám obavu, aby jí nevadilo to přemístění třeba na východní okno, kde je podstatně chladněji. Vlastně jsem ji měla 4 roky v chladné ložnici, kde sice hezky rostla, ale nikdy nekvetla. Až teď po tom teplotním šoku. A díky.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se rostlině daří, nepřemisťoval bych ji.
Taky bych to tak viděl. Květy budou brzy další. Hold když bude chtít odkvést, tak odkvete.
Je nádherná, blahopřeju
Taky bych s ní moc nehýbala.
Tak děkuji za rady, nechám ji kde je.
Dobrý den ,nevíte někdo kde to sehnat , viděla jsem to tady u někoho,taková plastová vyrovnávací kolečka.Byly umístěné mezi podmiskou s keramzitem a květináčem s orch.Přijde mi to šikovné , někdy mi to z toho keramzitu květináč cestuje
Vím že to lze vyřešit mřížkou, ale tolik jich nemám.Děkuji za každou radu.