Hezký den
Pavel
Marta1 píše:Dobrý den vážení přátelé.Měla bych napsat jsem nová,ale já vlastně tak nová nejsem,protože mezi Vás chodím každý den od listopadu 2010,tedy od doby kdy jsem koupila první botaniku,ale doposud jsem byla jen návštěvník.Dlouho jsem se rozhodovala a dnes jsem to udělala.Chtěla bych pozdravit všechny které znám osobně ,i ty, co znám jen z písemného projevu a poděkovat za rady a zkušenosti,které jsem tu načerpala.Jmenuji se Marta,bude mi 67 a jsem 3 roky v důchodu, bydlím v Prachaticích.Pracovala jsem jako zubní lékařka a abych se v důchodu nenudila začala jsem s orchidejemi.Ze zubní ordinace jsem udělala prostory pro pěstování.Docela se mi daří,to není sebechvála,ale spíše zkonstatování,že jsem jich moc ještě neumořila.Jediný problém je pro mne foto.Jsem naprostý antitalent a když sleduji Vaši diskusi na toto téma je mi z toho smutno,že jsem tak nemožná.
EvaJ píše:ahoj Marti, tak tě také vítám a musím konstatovat, že máš nejkrásnější zubní ordinaci na světěRostlinky máš moc pěkné, tak ať se daří.