Restrepia
Re: Restrepia
No, vidíš to, jak se ti pěkně rozkvétají a hlavně se ti pěkně rozšiřuje sbírka. Zdá se, že už jsi správně zaseknutý, jako kapřík na háčku.
Jen tak dál. Asi taky něco nafotím.

Má oblíbená sekce Pleurothallopsis. Zatím mám jen čtyři zástupce z osmi, ale doufám, že se brzy sbírka rozšíří. Jo, takhle získat Restrepii mendozae. Naposled jsem ji viděl u Pavla.
Jsou to Restrepia echo, Restrepia aristulifera, Restrepia muscifera a Restrepia flosculata. R. aristuliferu bych rád ještě v té klasické formě. Tahle je přeci jenom taková prapodivná.
Jsou to Restrepia echo, Restrepia aristulifera, Restrepia muscifera a Restrepia flosculata. R. aristuliferu bych rád ještě v té klasické formě. Tahle je přeci jenom taková prapodivná.
Přicházím také se svou trochou do mlýna. Kvítek se krčil schovaný pod listem, tak jsem skoro přehlíd, že rozkvetla Restrepia aristulifera (správný název muscifera).
Naposledy upravil(a) radzak dne pát 13. dub 2012 12:10:28, celkem upraveno 1 x.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
krásné a moc zajimavé,je szvláštní,že klidně kvete i rostlina s dvěma třema lístečkama.Dnes jsem si zrovna prohlížel stránka indiánů a měli tam Restrepia chocoensis za pouhých 10000$ 
drroman píše:krásné a moc zajimavé,je szvláštní,že klidně kvete i rostlina s dvěma třema lístečkama.Dnes jsem si zrovna prohlížel stránka indiánů a měli tam Restrepia chocoensis za pouhých 10000$
Tak co Jardo, ještě do ní půjdeš? Možná by to v dnešní nejisté době byla dobrá investice.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak Jarda,ale já bych si vybral nějaký Stelis,je jich tam přez 80 
No, Ecuagenera ji nabídla za sto doláčů a tak proč ji kupovat za 10 000?
Radku, však jsem ti říkal, že je to Restrepia muscifera.
Je moc pěkná a už jsem ji taky navázal a Romane, měla jenom jeden list a bez problémů kvete pořád dokola.
Radku, však jsem ti říkal, že je to Restrepia muscifera.
Je moc pěkná a už jsem ji taky navázal a Romane, měla jenom jeden list a bez problémů kvete pořád dokola.
Teď ji ale nabízí za 10 000.
S tím názvem si nejsem tak jistý, tyhle rostliny jsou dost variabilní. Podle některých srovnání se mi zdá, že aristulifeře dost odpovídá.
S tím názvem si nejsem tak jistý, tyhle rostliny jsou dost variabilní. Podle některých srovnání se mi zdá, že aristulifeře dost odpovídá.