Právě kvete
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete
Calanthe rosea, mám ji od prosince, takže zkušenosti ještě žádné, ale jsem ráda, že vykvetla. Barva se špatně fotí, odpovídá ta se světlým pozadím (ale zase není ostrá
)
Ježiš to mě tady lákáte. Calanthe jsem si chtěl pořídit už dávno. V jedné botanické mi nabízeli vestitu a já ji prostě nevzal. Odnesl jsem si (pouhopouhé) Paphiopedilum Maudiae
Drnda jeden...
Když tu vidím tu nádheru, tak bych si pro ni klidně někam dojel...
Všem Vám je chválím...
Když tu vidím tu nádheru, tak bych si pro ni klidně někam dojel...
Všem Vám je chválím...
Evi, nádhera, blahopřeju.
EvaJ píše:Calanthe rosea, mám ji od prosince, takže zkušenosti ještě žádné, ale jsem ráda, že vykvetla. Barva se špatně fotí, odpovídá ta se světlým pozadím (ale zase není ostrá)
Poznávám jmenovku dr. Gothardové...
T.
Katko, Evi a ostatní moc hezké , to je opravdu radost. Ten papuček je Katko moc zajímavý, ta barva.....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tommy píše:EvaJ píše:Calanthe rosea, mám ji od prosince, takže zkušenosti ještě žádné, ale jsem ráda, že vykvetla. Barva se špatně fotí, odpovídá ta se světlým pozadím (ale zase není ostrá)
T.
tommy, správně, je z výstavy v Brně a byl k ní přiložen i návod na pěstování, za což jsem byla zvlášť vděčná.
Taky jsem ji od ní měl, ale na jaře jsem ji už nerozchodil... Každopádně krásná kytka, udivující nepoměr mezi velikostí květenství a pahlíz, což? Gratulace...EvaJ píše:tommy píše:EvaJ píše:Calanthe rosea, mám ji od prosince, takže zkušenosti ještě žádné, ale jsem ráda, že vykvetla. Barva se špatně fotí, odpovídá ta se světlým pozadím (ale zase není ostrá)
T.
tommy, správně, je z výstavy v Brně a byl k ní přiložen i návod na pěstování, za což jsem byla zvlášť vděčná.
T.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem ji od ní měl, ale na jaře jsem ji už nerozchodil... Každopádně krásná kytka, udivující nepoměr mezi velikostí květenství a pahlíz, což? Gratulace...
T.
Tommy, díky, budu se snažit ji nezničit
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Calanthe rosea je moc krásná, přijde mi o něco drobnější. Ať vám hezky roste.
Tommy, děkuju za Mini Marka, ale nějak v kondici úplně není, hodím foto na příslušné téma.
Paphio, díky za pochvalu papuče, Virensovi klidně brylky poskytnu, když mi řekne jak, ale obávám se, že e to pouze noname hybrid z výstavy ve Fata Morganě, takže pro něj asi nebude mít význam.
Tommy, děkuju za Mini Marka, ale nějak v kondici úplně není, hodím foto na příslušné téma.
Paphio, díky za pochvalu papuče, Virensovi klidně brylky poskytnu, když mi řekne jak, ale obávám se, že e to pouze noname hybrid z výstavy ve Fata Morganě, takže pro něj asi nebude mít význam.