Bulbophyllum
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bulbophyllum
Pěkné, asi to tak nějak bude. 
Rozkvetlo miniaturní Bulbophyllum taiwanense. Rostlinka je malá jen asi 5cm, ale květenství je v poměru k ní poměrně veliké(ale špatně se fotí
)
parádní rostlina i květ..
Mílo, to je ten hybrídek od tebe, to jde na květ? Věra
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Věro, nevím. Připadne mi to ale moc tlusté, spíš jako růstový výhon. Hlavně že roste. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
VĚRKO nevidím celý název ale typuju je to Bulbo Elizabeth Ann 'Jean'.? Jestli ano mě kvetlo v prosinci .Ale pahlízka z které šel květ byla jiná než tvoje- vyzrálejší.download/file.php?id=16073&mode=view Taky si myslím že je to růstový výhon -tak paráda,fajn že roste. Tohle bulbíčko roste dobře -docela divočí.Posílám to moje.
Hanko, tak to bude nový výhon,ale jsem ráda,že mi roste. Zrovna ty bulbíčkya mi moc nejdou....roste to pomalu(alespoň mě). Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Bulbophyllum grandiflorum
Tohle kvetoucí bulbíčko tady je jen jednou.Protože je pro mě zajímavý mám ho taky-budu věřit, že je to skutečně ono.Mám ho z Drážďan koupen tento rok. Docela rychle obráží má 3 výhony.Nerozeznám růstový výhon od kvetního, jen dodám-vypadá to podezřele.Ale možný květ jde ze starý pahlízky a to nevím jestli u bulba je možný.
Tohle kvetoucí bulbíčko tady je jen jednou.Protože je pro mě zajímavý mám ho taky-budu věřit, že je to skutečně ono.Mám ho z Drážďan koupen tento rok. Docela rychle obráží má 3 výhony.Nerozeznám růstový výhon od kvetního, jen dodám-vypadá to podezřele.Ale možný květ jde ze starý pahlízky a to nevím jestli u bulba je možný.
Podle tohohle se zdá, že je to možné https://www.google.cz/search?q=bulbophy ... 944%3B2592
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Fajn nechám se teda překvapit