letnění

Teplota, světlo, letnění či zimování, skleník nebo parapet, květináče, truhlíky, mísy ...?
Odpovědět
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: letnění

Příspěvek od pavelheger »

Tak, jedině tak :lol:
Hezký den
Pavel
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

orchidejky píše:
pavelheger píše:Ale ty kytky dáš v topné sezóně z radiátoru pryč, že jo ;)
Hezký den
Pavel

Ne ne, tyhle dva radiátory zůstávají vypnuté, jinak bych neměl šanci to domů dostat :lol:

Koukám,že jsme na tom stejně,asi mě brzy manžel vyžene do skleníku....Věra
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Holky, která se mnou půjdete bydlet? Že bych se rozvedl. U nás mně zase honí manželka, že moc protopím, že už toho mám dost a podobně. Nechápe, co kytek ještě nutně potřebuji. :mrgreen: :lol:
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Míra píše:Holky, která se mnou půjdete bydlet? Že bych se rozvedl. U nás mně zase honí manželka, že moc protopím, že už toho mám dost a podobně. Nechápe, co kytek ještě nutně potřebuji. :mrgreen: :lol:

Hlásím se......ten kraj je tam nádherný, stačila by mi ještě roubenka a jsem ten nejšťastnější člověk na světě.....taky bychom sportovali. abychom byli fit...no přemýšlej,Věra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Hm ...........to sportování není špatný to dnes lidi moc nedělají.Doporučuju a ve dvouch to jde i lépe. :mrgreen: :ugeek: :mrgreen:
Marenka

Příspěvek od Marenka »

Míro, buďte rád, že Vás někdo honí a drží na uzdě. Mě nehoní nikdo, můžu si koupit co chci a je to ještě horší, nevím, kde budu za chvíli spát.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

HAKI píše:Hm ...........to sportování není špatný to dnes lidi moc nedělají.Doporučuju a ve dvouch to jde i lépe. :mrgreen: :ugeek: :mrgreen:

Hanko, měla bych to k tobě kousek,přiběhli bychom nabo přijeli na kole.....to by byl zážitek..Věra
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Marenka píše:Míro, buďte rád, že Vás někdo honí a drží na uzdě. Mě nehoní nikdo, můžu si koupit co chci a je to ještě horší, nevím, kde budu za chvíli spát.

Nevím, které jste znamení, já jsem býk a už jste viděla, aby někdo udržel býka na uzdě? :lol: :lol: Leda tak abych jí na chvilku udělal radost. ;)
A sport? Motorovka v lese a 30 kubíků dřeva to je sport jako prase. Jinak pokud mám volněji, tak kolo.
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Míra píše:
Marenka píše:Míro, buďte rád, že Vás někdo honí a drží na uzdě. Mě nehoní nikdo, můžu si koupit co chci a je to ještě horší, nevím, kde budu za chvíli spát.

Nevím, které jste znamení, já jsem býk a už jste viděla, aby někdo udržel býka na uzdě? :lol: :lol: Leda tak abych jí na chvilku udělal radost. ;)

Jo jo tohle je pravda, moje žena je ve znamení býka a je to teda živel, ale v dobrém slova smyslu, rozhodně se s ní nenudím a neměnil bych ani za nic, ale jí to beříkejte, aby mi moc nezpychla :lol:
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Tady se to zase rozjelo správným směrem..Bude držková :mrgreen:
Odpovědět