Nejen orchideje jsou krásné
Re: Nejen orchideje jsou krásné
Souhlasím s Romanem, i fialky jsou krásné
Malé odlehčení. Nejen na plátno se dá malovat a je to zajímavé. Takový malý návod pro tropické dny léta. Bohužel foceno jen telefonem. Bylo to zajímavé zpestření v jinak úmorných dnech vystavování na Aquathermu. A holky byly "oblečené" každý den jinak.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Procházel jsem toto téma, a tak jednu z léta pro Věru. Pelargonium endlicherianum, jediné, skutečně mrazuvzdorné Pelargonium, z Turecka a Syrie. Mám šestiletou rostlinku na skalce, a je to pěkný kaudex, jak by řekli sukulentáři. Zadaří li se, tak přežije a navíc vzejdou sklizená semínka.
zahradnik píše:Procházel jsem toto téma, a tak jednu z léta pro Věru. Pelargonium endlicherianum, jediné, skutečně mrazuvzdorné Pelargonium, z Turecka a Syrie. Mám šestiletou rostlinku na skalce, a je to pěkný kaudex, jak by řekli sukulentáři. Zadaří li se, tak přežije a navíc vzejdou sklizená semínka.
Moc děkuji, tu nemám,ale nechci swem dávat pelargonie,je to forum pro orchideje....
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:Moc děkuji, tu nemám,ale nechci sem dávat pelargonie,je to forum pro orchideje....
Proč Věrko ,klidně dej foto -vlákno nese název který k tomu nabádá.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a navíc tu klidně může být i vlákno Pelargonie
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
zahradnik píše:Procházel jsem toto téma, a tak jednu z léta pro Věru. Pelargonium endlicherianum, jediné, skutečně mrazuvzdorné Pelargonium, z Turecka a Syrie. Mám šestiletou rostlinku na skalce, a je to pěkný kaudex, jak by řekli sukulentáři. Zadaří li se, tak přežije a navíc vzejdou sklizená semínka.
Mimochodem kaudexy mám moc ráda,ale zatím je mám 3 roky staré, tak uvidím až zakvetou...
Míra píše:Letos se zase vyvedla.
Bezvadne ti to kvete. Take ji am v ZZ, ale je ještě moc
mala.
Streliciie jsou nádherné
gratuluji ..