Restrepia
Re: Restrepia
Ach ano, Budapest... to aby clovek popremyslal nad pozickou 
A zase ty Restrepie.
Restrepia flosculata, Restrepia elegans a po delší době maličká Restrepia lansbergii. Ještě tento týden rozkvete R. antennifera a R. aristulifera. Aristulifera bude překvápko, kvete prvně, ale podle poupěte se mi to zatím moc nepozdává.
Zatím mi to přijde na musciferu.
No, uvidíme.
Restrepia flosculata, Restrepia elegans a po delší době maličká Restrepia lansbergii. Ještě tento týden rozkvete R. antennifera a R. aristulifera. Aristulifera bude překvápko, kvete prvně, ale podle poupěte se mi to zatím moc nepozdává.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezké!!
Jardo moc hezké. A co Restrepia mohrii? Jak té se daří? Nepokvete ti? 
Zatím tvoří keiku. Na květ to ještě nevypadá. Už se ale na ni moc těším. Akorát to teda dělá napínavý potvora.

olaw píše:Zatím tvoří keiku. Na květ to ještě nevypadá. Už se ale na ni moc těším. Akorát to teda dělá napínavý potvora.![]()
![]()
Moc pěkné. Kolik jich vlastně máš? Já jsem si dnes od Luda přivezla R.brachypus a anteniferu.
Gabčo, jedenáct druhů, což je ještě sakra málo. Od tří druhů mám dva typy. Celkem tedy čtrnáct rostlin. Ty jsi byla u Luda? Má něco nového? Mám takové malé tendence se tam zítra stavit.
Vím, že měl kdysi Restrepii citrinu, ale to bylo tak před rokem a já bambula si ji nevzal.
Vím, že měl kdysi Restrepii citrinu, ale to bylo tak před rokem a já bambula si ji nevzal.
To su krasne kvietky! Hlavne elegans a lansbergii. Nadhera!