Marťane, všechno nejlepší k narozeninám. Hodně kvetoucích orchišek, krásných fotek a pohodu na farmě a k tomu kupu zdraví a štěstí. A díky za tvoje rady nejen ohledně fotek
fotovlákno
Re: fotovlákno
nevím kam, tak to napíšu sem
Marťane, všechno nejlepší k narozeninám. Hodně kvetoucích orchišek, krásných fotek a pohodu na farmě a k tomu kupu zdraví a štěstí. A díky za tvoje rady nejen ohledně fotek

- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
A sakra to jsme stejného znamení.Tak něco do života a ze života 
SPOUSTU VĚCÍ NEVYJDE TO NEZNAMENÁ, ŽE NESTOJÍ ZA POKUS......
SPOUSTU VĚCÍ NEVYJDE TO NEZNAMENÁ, ŽE NESTOJÍ ZA POKUS......
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
já se také připojuji, hodně zdraví, pohody, chutě a elánu do dalších pracovních i zájmových činností. Přeji ti, aby ses podíval tam, kde rostou ty tvoje oblíbené druhy orchidejí .
Tyjo, to jste mne teda dostaly do kolen...
Ještěže sedím...
Díky moc,potěšilo...
Ještěže sedím...
Díky moc,potěšilo...
Naposledy upravil(a) marťan dne stř 31. říj 2012 5:41:39, celkem upraveno 2 x.
I já přeji,začnu zdravím,protože bez toho nebude to ostatní.Vitalitu,kterou přímo překypuješ a můžeš rozdávat na potkání,úspěchy v práci,pohodu v rodině a všechno to ostatní co máš v hloubi srdce.
Také se připojuji ke gratulantům, hodně klidu a pohody ...to ostatní se dostaví vzápětí samo
. A hlavně - ať Ti rostou a kvetou
. Lenka
Také přeji vše nejlepší (jsem překvapen, jak tamtamy fungují i na fóru), ať Ti ten tvůj minideštný prales roste a hlavně funguje jak na Borneu. Tedy vyjma malárie
.
Děkuji Vám všem,v mém věku už to se slavením narozenin není takový odvaz,ale přání vždycky potěší...

P.S...dostal jsem včera superdárek...
Objevil jsem květní puk u P.Leeanum,na kterém jsem vám na začátku tohoto vlákna ukazoval vliv clony na DOF.
Kruh se uzavřel...
(...vlastně zatím spíše jenom kroužek...
)
P.S...dostal jsem včera superdárek...
Objevil jsem květní puk u P.Leeanum,na kterém jsem vám na začátku tohoto vlákna ukazoval vliv clony na DOF.
Kruh se uzavřel...
(...vlastně zatím spíše jenom kroužek...
HAKI píše:SPOUSTU VĚCÍ NEVYJDE TO NEZNAMENÁ, ŽE NESTOJÍ ZA POKUS......
HAKI,to je pravda...
Na druhé straně se to nesmí moc přehánět,aby se z člověka nestal "Pionýr slepých uliček",jak praví Jára da C...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Cimrmanovo dílo prý skýtá po čtyřiceti letech bádání ještě mnohá tajemství. No třeba bude ještě objeveno neskutečných věcí ...