Právě kvete 3
Re: Právě kvete 3
Jsem zvědavá, jestli se nějak ještě dobarví, na netu jsem našla o dost světlejší. Ale přesto je moc krásná, i když ne moc žlutá 
Mne kvitne dendrobium lawesii, ale mam pocit, ze okrem dvoch mesiacov v lete kvitne celorocne.
Videl som na nete aj rozne farebne odchylky.
Mimoriadne vdacna a rastlina
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Paphiopedilum Maudiae Coloratum . Jen napíšu -dřív byl umístěn v bytě v chodbě kde rostl dobře.
Lubos píše:Mne kvitne dendrobium lawesii, ale mam pocit, ze okrem dvoch mesiacov v lete kvitne celorocne.
Tohle je vydařené Dendrobium. Trochu jsem načatý si ho pořídit.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Lubos píše:Mne kvitne dendrobium lawesii, ale mam pocit, ze okrem dvoch mesiacov v lete kvitne celorocne.
Tohle je vydařené Dendrobium. Trochu jsem načatý si ho pořídit.
Je krásný. Já ho chci určitě
Nádherné kytky - i to dendro.
Přidávám starší fotku, dřív nějak nebyl čas... Letos se moje 3 velkokvěté katky sesynchronizovaly a kvetly skoro najednou. Jen škoda, že ta úplně vpravo není bílá s červeným pyskem, jak se dušoval ten pán, co mi ji prodával...
Přidávám starší fotku, dřív nějak nebyl čas... Letos se moje 3 velkokvěté katky sesynchronizovaly a kvetly skoro najednou. Jen škoda, že ta úplně vpravo není bílá s červeným pyskem, jak se dušoval ten pán, co mi ji prodával...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapům bych co do určování barev nevěřil ani půl slova. Většinou rozeznáváme jen 8 základních (někteří fakt dobří, to po vytrvalém tréningu dotáhnou až na 16) barev
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Pavle, Vy jste to napsal naprosto perfektně
Já si myslím celý život, že jsou chlapi vpodstatě barvoslepí, ale netroufla jsem si to tady napsat tak naplno, abych se třeba někoho nedotkla
Já si myslím celý život, že jsou chlapi vpodstatě barvoslepí, ale netroufla jsem si to tady napsat tak naplno, abych se třeba někoho nedotkla