Bulbophyllum
Re: Bulbophyllum
krásná rostlina i květ...
olaw píše:Radku, tak to je špicovní Bulbíčko. Za mě, také mělké misky, ale pro jistotu dostatečně prostorné.![]()
![]()
Až doroste přesadím
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Dalo by se nazvat-pokličky se nadzvedávají,jde to ale strašně pomalu .
Ještě jedno foto po ránu.
Ještě jedno foto po ránu.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Vidím, že se Ti daří.
Doufám, že bude brzy porovnání s tou druhou variantou Elizabeth Ann
Doufám, že bude brzy porovnání s tou druhou variantou Elizabeth Ann
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak to je vždycky se něco najde co tě dokonale potrápí. Ale na tyhle bulbíčka jsem si asi zvykla. Musím tedy říci že 'Buckleberry "( od tebe) je daleko poslušnější jak Elizabeth 'Jean " od Virense jen leze ,leze ...bylo by fajn porovnat květy zároveň. Podařilo se mě pouze vyšťárat info tvrdilo se tam že "Buckleberry", má oranžovější zabavení.No tak jednou uvidíme 
Haki, ty jsou tedy nádherný....zkouším také některé, ale zatím květy nic....snad se také dočkám...
Haki..paráda,je vidět,že už víš jak na ně..je zajímavé jak se liší vel. pahlíz v květníku od těch navázaných..
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No a to stačila pouhá jedna návštěva u pěstitele a bylo rozhodnuto . Možná si nás ty kytky nacházejí samy....
Ještě se mě líbí Bulbo grandiflorum -nemáte někdo ve sbírce?Jak vám roste ?
Marta1-U mě to moc zajímavý porovnávání nebylo –v květníku (u mě v mističkách) mě bulba nešly uhnívaly.Určitě to může někomu i vyhovovat já teda nejsem ten správnej typek na to.
Marta1-U mě to moc zajímavý porovnávání nebylo –v květníku (u mě v mističkách) mě bulba nešly uhnívaly.Určitě to může někomu i vyhovovat já teda nejsem ten správnej typek na to.
To mně z mističek tak akorát utíkaj. Tahle koule je dobrá v tom, že se ta kytka může točit dokola jako divá a poroste dobře. Třeba Cirrho sikkimiense mi už obklopuje klacík, na kterém je, ale že by se mu chtělo kvést, to tedy nee.