Nejen orchideje jsou krásné
Re: Nejen orchideje jsou krásné
Ty azalky jsou výstavní
. Také by mne zajímalo jak dlouho je pěstujete.
Bromélie, tillandsie a parožnatky - pěkné, mám je taky ráda. A azalky jsou bombastické. Jako stařenka v kroji 
-
Milan Karpíšek
Děkuji, bohužel nejsou moje, ale starám se o ně v práci:-). Co se věku týče tak budou kolem 30-40 let staré. Jsou to rostliny importované z Japonska, u nás na zahradě jsou myslím tři roky. Bohužel takovouto rostlinu s tak silným kmenem tu nejsme schopni vypěstovat, díky odlišnému klimatu. Jedná se o Rhododendron indicum a ten není plně mrazuvzdorný, tudíž se nedá pěstovat ve volné půdě a v nádobě takto velkou rostlinu prostě nemožné vytvořit. 
Milan Karpíšek píše:Děkuji, bohužel nejsou moje, ale starám se o ně v práci:-). Co se věku týče tak budou kolem 30-40 let staré. Jsou to rostliny importované z Japonska, u nás na zahradě jsou myslím tři roky. Bohužel takovouto rostlinu s tak silným kmenem tu nejsme schopni vypěstovat, díky odlišnému klimatu. Jedná se o Rhododendron indicum a ten není plně mrazuvzdorný, tudíž se nedá pěstovat ve volné půdě a v nádobě takto velkou rostlinu prostě nemožné vytvořit.
Moje,tvoje to nic nemění na tom, že je to super.
Azalky -
nádhernééé
Tak koukám, že Hoyu multifloru už máš. Krásně ti kvete. A co je to druhé?
Zdenka píše:Tak koukám, že Hoyu multifloru už máš. Krásně ti kvete. A co je to druhé?
Crassula
Obě jsou krásné