Hani,máš pravdu, je to jediný druh,který jde tak krásně má ještě 3 nové pahl.ale jestli vykvete?...možná ještě acuensis.....mantiqueira/před časem úžasná/ brevipedunculata,wittigiana jsou dost bídné ..HAKI píše:Ten Sophronitis je Marto1 -boží.
Právě kvete 11
Re: Právě kvete 11
Marto nádherné , ale také u mne vede Sophronitis, je to úchvatná kytička 
Sophronitis si tedy dal opravdu načas. Ale načančal se skvostně!
Krásné, tenhle bílý equestris mí zatím ltos rochu stávkuje. Máš je parádní
Krásné kvetení Vašich kytiček!
Mě opět po roce rozkvetla tato Cattleya. Jsem ale zoufalý z toho, jak kořeny pouští všude okolo
Navíc ji musím kamenem vyvažovat aby nezvrhla květináč. Je to docela obrovská obluda
Květy mají 14 cm v průměru.
Dendrobium lamyaiae se začíná také docela rozjíždět. Z každého pupenu starých pahlíz se klubou květy. Doufám, že to zvládne
Mě opět po roce rozkvetla tato Cattleya. Jsem ale zoufalý z toho, jak kořeny pouští všude okolo
Dendrobium lamyaiae se začíná také docela rozjíždět. Z každého pupenu starých pahlíz se klubou květy. Doufám, že to zvládne
Martino,moc hezké květy máš
D. lymyaiae.... je to krásný květ...to moje se časem vyčerpalo a uschlo
Kačka krásná...já je neumím....a ty kořeny by byly pro mě čest..
Nějaké kořeny to dendrobko od loňského léta udělalo tak snad mu to bude stačit. Děsí mě ale ta bohatá násada květů. Zatím žádný květ ještě neodkvetl a tak nevím, jestli to na konci kvetení nebude na rostlině všechno otevřené. Kdyby to rostlinu hodně vysilovalo tak ostříhat je mohu kdykolivMarta1 píše:D. lymyaiae.... je to krásný květ...to moje se časem vyčerpalo a uschlo
Dnes mi rozkvetlo Trichocentrum tigrinum, které jsem na podzim koupil od firmy Orchids&more. Květ je krásně vybarvený a vzhledem k rostlině veliký. Vůni jsem zatím žádnou nezaznamenal. Uvidím ještě v noci.