Právě kvete 12
Re: Právě kvete 12
Tak nejsem o nic chytřejší..asi neumím hledat,nebo je to nějaký starší slang pro tento typ
Často jsou staré názvy poněkud zkomolené, jmenovka vybledne, špatně se to přepíše a je hotovoAni píše:Tak nejsem o nic chytřejší..asi neumím hledat,nebo je to nějaký starší slang pro tento typ
Ta dayana je nádherná
Všeobecně po dotažení pahlízy s květním pouzdrem je zapotřebí, až do vytvoření květních základů v pochvě, zastavit zálivku. Někdy je to i o nervy, ale právě to podpoří vytvoření poupat. Pokud kytku natočíte proti světlu, lze použít i baterku, rostoucí květní základy budou vidět. Pak teprve je potřeba zálivku obnovit.Ani píše:Prosím zkušené. říká někomu něco název veliké Cattleye ,,Cattleya Andrea" ? Koupila jsem zprostředkovaně,a majitel tvrdí,že to je její název.Krásně narostla,avšak ve velikých pouzdrech se netvoří poupata..Zkoušela jsem narušit pouzdro,ale neúspěšně.Doporučoval mi prodávající s kytkou nehýbat,neletnit..narostla opět dvě pouzdra..nedoufám ..
A tady přesně dělám chybu..moc děkuji
To je ona,takto kvetla jedné orchideářce,která umí..(poslala mi foto pro ilustraci Žaneta M.)
Taky to může být neregistrovaný název
Omlouvám se, stránka nezachovala výsledek hledání, tak se nic nezobrazilo. Je tam řada křížení, ale některá se ani nedají najít, jak vypadají, jiná jsou vzhledově odlišná.Ani píše:Tak nejsem o nic chytřejší..asi neumím hledat,nebo je to nějaký starší slang pro tento typ