Když se kytka nechá v klidu růst, tak se za pár let takhle odvděčí. Předtím kvetla také jen několika kvítky. Za rok za dva ji budeš mít také takovou
Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
[quote="EvaJ"]Radku, tak "punčoška" je fakt skvělá ! mě se také chystá, ale asi tolik květů mít nebudu..
Když se kytka nechá v klidu růst, tak se za pár let takhle odvděčí. Předtím kvetla také jen několika kvítky. Za rok za dva ji budeš mít také takovou
Je zvláštní, že ta Tvoje půlka nedělá dvojlisty, jako ta půlka, co jsem si nechal. Vypadalo to, jako jedna rostlina. Tohle mě tedy vážně překvapuje. Myslím samozřejmně Pleurothallis ascera.
Vše ostatní je prostě bomba.
olaw píše:Je zvláštní, že ta Tvoje půlka nedělá dvojlisty, jako ta půlka, co jsem si nechal. Vypadalo to, jako jedna rostlina. Tohle mě tedy vážně překvapuje. Myslím samozřejmně Pleurothallis ascera.
Nevím co máš na mysli
radzak píše:EvaJ píše:Radku, tak "punčoška" je fakt skvělá ! mě se také chystá, ale asi tolik květů mít nebudu..
A co to znamená...nechat v klidu růst...?
Marta1 píše:radzak píše:EvaJ píše:Radku, tak "punčoška" je fakt skvělá ! mě se také chystá, ale asi tolik květů mít nebudu..
A co to znamená...nechat v klidu růst...?
Že se pořád nedělí a nechá se růst do pořádného trsu
Tak to nehrozí,díky,spadl mi kámen ze srdce
Nádherná a těch květů 
Krásné kvítky