Naši zvířecí spolubydlící
Re: Naši zvířecí spolubydlící
Tak já tedy taky jednu přidám. Takhle relaxuje naše ohařka, když přijede vnučka a na výchovu psiska nezbývá moc času!
Kdo by měl to srdce ji vyhodit

Ono to není ani o tom srdci, s jelenem se fakt blbě spí v posteli. Jen co se řekne " místo!", naše zlatíčko se znechuceně zvedne a odkráčí na pelech, ale při nejbližší příležitosti, když si ji nikdo nevšímá, to zase zkusí!
zdenina píše:Ono to není ani o tom srdci, s jelenem se fakt blbě spí v posteli. Jen co se řekne " místo!", naše zlatíčko se znechuceně zvedne a odkráčí na pelech, ale při nejbližší příležitosti, když si ji nikdo nevšímá, to zase zkusí!
ono je to celkem jedno, jestli s "jelenem" v posteli

- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Kačko, tak u mě vede ta fotka, kde spí s tou obří kostí !
EvaJ píše:Kačko, tak u mě vede ta fotka, kde spí s tou obří kostí !
jo tyhle kosti miluje a čím větší tím lepší. Největší sranda je, když jí spadne z postele a chce s ní vyskočit nazpátek
Kačko to nemá chybu

Kačko,skvělá série,o to více,že máme také papilonku,sice už je to starší dáma,ale ty fotky mne vrátily o deset let zpátky...

jsou to miláčci co? Neměnila bych. Je to neskutečný živel, nechápu, kde se v tak malém stvoření bere tolik energie 
tak to nasa ma svoju vlastnu postel na celu sirku izby, obr.1,2 a aj tak chodi na maminej postele, tiez sa tam zabrada a ked je vyhodena ide neochotne do inej a sleduje, kedy sa jej to tam uvolni, obr3 a samozrejme gauc, ten tiez je oblubeny, obr4
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...