Právě kvete 13
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 13
No panečku pěkně to všem kvete 
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Marta1"]P. venustum...dlouho jsem si ho přála a nakonec odrovnala...a pak že je nezničitelné...je nádherné...obdivuji
Ono je chladnomilnější, v teple nejde.
U mne má v zimě den/noc 22/18C. Jinak přes rok jako v bytě. Jediné co mne napadá že ho může zničit je roseni kdy do srdíček natece voda a ta tam pak bez ventilace dlouho zůstane.Paphio píše:Marta1 píše:P. venustum...dlouho jsem si ho přála a nakonec odrovnala...a pak že je nezničitelné...je nádherné...obdivuji
nevím čím to bylo.....na vodu si dávám pozor....chlad mohu dopřát...myslím,že to bylo spíše horší vitalitou rostliny...Paphio píše:Marta1 píše:P. venustum...dlouho jsem si ho přála a nakonec odrovnala...a pak že je nezničitelné...je nádherné...obdivuji
Gabin: Kvete hezky a bohatě!
Míra - parádní květ
A kde jsou mamilárie??? Zdá se mi to, nebo jsou opravdu pryč?zaruba píše:Přes zimu kvetou hezky hybridní Cymba. Pravidelně je řežu do vázy kde si je více užijeme.
T.
Nezdá. Celou sbírku jsem prodal. Po létech specializace mi už tento rod neměl co říci a vše se tak nějak okoukalo. Nyní mám několik m2 kaktusů bez specializace. Takže by se dalo říci že to nejhezčí z říše kaktusů + volný skleník který postupně zaplňuji orchidejemi, citrusy, fíkovníky, streliciemi a další květenou která mne zaujala včetně některých druhů cibulovin.
Změna je život
Změna je život