Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
Vážně čahoun. Ale tyhle se mi líbí
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Teda nááádhera líbí se mě ty záběry kde je vidět více ze skleníku -třeba kvetoucí Stanhopeje ty tam jsou jen tak jako by se nechumelilo 
Jo tak to jsem si taky moc užila. Krásný cymbídko, ale Dendrobium nobile je bezkonkurenční. To je botanické?
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Heeej to dendro je úžasné.
Zdenka píše:Jo tak to jsem si taky moc užila. Krásný cymbídko, ale Dendrobium nobile je bezkonkurenční. To je botanické?
Mělo by to být botanické nobile. Zprvu mi moc kvést nechtělo, ale už jsem přišel na to, jak s ním "šachovat", aby takhle nasadilo. Kvetou i keiky , které mají sotva pár kořínků.
to je tedy botanická zahrada...nádhera ,nádhera....
Včera začalo Ross. grande rozkvétat druhým květem a dnes už je ožrané od slimáka, nevím jak se tam dostal je to na cca 0,5 m drátěném závěsu a že by 2 měsíce hladověl v úkrytu , tak to se mi nezdá. Pevně věřím, že dnešní večer je jeho posledním.
Poslední nebo první obrazek nevím, jak se to tam nasype, tak to nevím, má to tak 4 mm , takže kdyby někdo věděl co to je tak předem děkuji.
Poslední nebo první obrazek nevím, jak se to tam nasype, tak to nevím, má to tak 4 mm , takže kdyby někdo věděl co to je tak předem děkuji.